Ulian_Borisov Публикувано Март 4, 2009 Публикувано Март 4, 2009 Айде и тая песничка ... Юлиан Борисов-Sad But True Цитирай
ultramega Отговорено Март 4, 2009 Отговорено Март 4, 2009 Ти както си ги подкарал ще им изкараш половината творчество на един дъх Отново е много добре Само на припева може би това със синта, вместо с китара не ми хареса, но пък от друга страна според мен е много добре че вкарваш различен елемент не гониш 1:1. Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Март 4, 2009 Автор Отговорено Март 4, 2009 Ами, честно казано и много други неща съм променил, на момента преди основното соло има промяна, малко в текста накрая .., но просто така ми харесва повече ! Иначе си прав, да... да не кажа голяма дума, но няма песен на Металика, дето да не я знам от - до ... Отдавна не се бях захващал да правя кавъри, сега просто така ми дойде ... Радвам се, че става за нещо! Цитирай
Yves Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 Като фен на Металика съм длъжен да рикуестна една любима песен - Dyer's Eve. Направи я ако имаш мерак Цитирай
dedomito Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 Браво баце , много готин кавър се е получило. Наистина санта малко променя звученето на припева , но пък се е получило много интересно . Цитирай
YJM Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 Браво за труда, всичките ти кавъри са много готини. Карай ги наред песните Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Март 13, 2009 Отговорено Март 13, 2009 (Редактирано) Нямам думи, вокала ме кефи повече от истинския(металика) , ако и микса ти беше малко отворен, ама нали бързаш да го постнеш да се кефим Редактирано Март 13, 2009 от yellow nEuphoria Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Март 13, 2009 Автор Отговорено Март 13, 2009 (Редактирано) Както каза сам, бързам ли бързам, ето днес намерих повечко време и взех та записах и One, а нещо съм болен, та ще записвам гласа някога като се пооправя, още утре ще постна инструментала, за да не изоставам! Редактирано Март 13, 2009 от Ulian_Borisov Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Март 13, 2009 Отговорено Март 13, 2009 Я кажи какви са ти барабанките, като за Металика стават... Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Март 14, 2009 Автор Отговорено Март 14, 2009 XLN Audio Addictive Drums VST - RTAS Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Март 14, 2009 Отговорено Март 14, 2009 Баса предполагам го свириш Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Март 14, 2009 Автор Отговорено Март 14, 2009 Абсолютно си прав, баса вече си го свиря аз, то ако имах и дръм кит, щях и барабаните да си свиря, ама шанс ... Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Март 14, 2009 Отговорено Март 14, 2009 Еее с Друм кит, ще ти трябва помещение микрофони пулт после сериозен мастеринг компресори и други магий, Адиктива е добър, но има и по-добри Superior например... Айде време за реклама Цитирай
Sandman Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 ...като за Металика стават...Това ако ми го дефинираш какво иде да рече, много ще се радвам! Ако имаш предвид, че барабаните на Metallica не са претенциозни от към саунд, бих те посъветвал да си направиш едно упражненийце. До колкото помня ти беше пуснал тема с твой кавър на Enter sandman. Упражнението е следното: Пусни си оригинала на въпросната песен усили хубаво колоните и се заслушай в момента, в който влизат барабаните. След това се опитай да повториш този саунд, използвайки каквото ти дойде на ум - VST, истински барабани, каквито си искаш микрофони - каквото ти душа иска. Ако го направиш така, че да няма разлика с оригинала, до края на живота си ще разправям за теб навсякъде колко велик си! Нищо лично и не се засягай! Иначе по темата: Много добре свириш! Саунда няма да коментирам, защото едва ли целта ти е била да звучи едно към едно, но свиренето определено ти се отдава(има някои правописни грешки, ама пък може нарочно да си ги вмъкнал)! Впечатленията не са ми само от този кавър. Продължавай в същия дух. Металика са добра школа за всеки китарист! Един колега(фен на Металика) по-горе спомена Dyer's Eve - и на мен би ми било интересно да я чуя. Също и Disposable Heroes би ме зарадвала. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 Грешката е моя, как съм го написал това като за Металика стават... Чуй ако имаш време Burn и там, ако имаш нещо да кажеш за барабаните ще те призная, че си най-великия коментатоР Цитирай
Recommended Posts