Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

От доста време стои удома синтезатора и нямам идея как може да се оправи! Проблема му е следния, когато го включа на екрана се появяват някакви ероглифи и несвири. Когато го свързахме с РС с миди кабел тръгна със звуците на звуковата карта. Един приятел каза, че си е загубил маметта и трябва да се инсталира на ново, ако е това как и каде може това да стане? Аз не съм клавирист и ако се оправи ще го продам много евтино защото не ми върши работа! Ако някой му върши работа и така , пак може да говориме за сделка! Иначе състоянието му е отлично.

Поздрави, Пеци

Отговорено

Здравей!Аз имах такава Яамаха и знам какъв е проблема.Трябва да се смени кондензаторната батерия, която потдържа памета на клавира.Тя е голяма и кръгла,ако е оригиналната, вижда се като се отвори долния капак.Ремонта и е до максимум десетина лева.Успех

Отговорено

Това беше първото нещо за което се сетих и го направих, но нямаше очаквания резултат!

Отговорено
От доста време стои удома синтезатора и нямам идея как може да се оправи! Проблема му е следния, когато го включа на екрана се появяват някакви ероглифи и несвири. Когато го свързахме с РС с миди кабел тръгна със звуците на звуковата карта. Един приятел каза, че си е загубил маметта и трябва да се инсталира на ново, ако е това как и каде може това да стане? Аз не съм клавирист и ако се оправи ще го продам много евтино защото не ми върши работа! Ако някой му върши работа и така , пак може да говориме за сделка! Иначе състоянието му е отлично.

Поздрави, Пеци

здравей. интересувам се от клавирчето и по-точно каква цена ще му искаш в това състояние! трябва ми за резервни части!