peci Публикувано Март 2, 2009 Публикувано Март 2, 2009 От доста време стои удома синтезатора и нямам идея как може да се оправи! Проблема му е следния, когато го включа на екрана се появяват някакви ероглифи и несвири. Когато го свързахме с РС с миди кабел тръгна със звуците на звуковата карта. Един приятел каза, че си е загубил маметта и трябва да се инсталира на ново, ако е това как и каде може това да стане? Аз не съм клавирист и ако се оправи ще го продам много евтино защото не ми върши работа! Ако някой му върши работа и така , пак може да говориме за сделка! Иначе състоянието му е отлично. Поздрави, Пеци Цитирай
Teiton Отговорено Март 4, 2009 Отговорено Март 4, 2009 Здравей!Аз имах такава Яамаха и знам какъв е проблема.Трябва да се смени кондензаторната батерия, която потдържа памета на клавира.Тя е голяма и кръгла,ако е оригиналната, вижда се като се отвори долния капак.Ремонта и е до максимум десетина лева.Успех Цитирай
peci Отговорено Март 5, 2009 Автор Отговорено Март 5, 2009 Това беше първото нещо за което се сетих и го направих, но нямаше очаквания резултат! Цитирай
manolovplamen Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 От доста време стои удома синтезатора и нямам идея как може да се оправи! Проблема му е следния, когато го включа на екрана се появяват някакви ероглифи и несвири. Когато го свързахме с РС с миди кабел тръгна със звуците на звуковата карта. Един приятел каза, че си е загубил маметта и трябва да се инсталира на ново, ако е това как и каде може това да стане? Аз не съм клавирист и ако се оправи ще го продам много евтино защото не ми върши работа! Ако някой му върши работа и така , пак може да говориме за сделка! Иначе състоянието му е отлично.Поздрави, Пеци здравей. интересувам се от клавирчето и по-точно каква цена ще му искаш в това състояние! трябва ми за резервни части! Цитирай
peci Отговорено Март 6, 2009 Автор Отговорено Март 6, 2009 Направи ми предложение, и ще се договорим, сигурен съм! Цитирай
manolovplamen Отговорено Март 8, 2009 Отговорено Март 8, 2009 Направи ми предложение, и ще се договорим, сигурен съм! 50-60лв Цитирай
Recommended Posts