X_eNeMy Публикувано Март 1, 2009 Публикувано Март 1, 2009 (Редактирано) Кое е по добре - калпав микрофон и карта или калпав процесор с USB ? Веригата с която записвам ми е в подписа и резултата е незадоволителен. Всичко, което ползвам вкарва шумчета и като ги резна с нойз редуктора неминуемо поотрязвам и от китарата, да не говорим, че не махам всички шумове. Искам да избегна това като си купя процесор с USB и готин софтуер за да мога да си записвам с добро качество. Под "добро" разбирайте с 4х12 кабинетна симулация и да няма шумове и латенции. С процесора и USB ще избягам ли от недостатъците на саунд картата ? Амбицийте ми са да записвам на максимално качество с ограничени средства (какво съвпадение, а ). П.С. Абсолютно съм нов в дигиталните приложения за китаристи, така че съвети от всякакъв род ще са ми от полза. Никога не съм имал процесор. Редактирано Март 1, 2009 от X_eNeMy Цитирай
VSTi Отговорено Март 1, 2009 Отговорено Март 1, 2009 Line6 разгледай тези неща..... не знам какъв ти е бюджета....усб карта плюс софтуер за симулации. Иначе каквото и за ръгнеш в картата на дъното - резултата е същия (лош) Цитирай
X_eNeMy Отговорено Март 1, 2009 Автор Отговорено Март 1, 2009 Принципно хич не ми се дават пари за дигитализми, но портфейла ме притиска. 100-200-300 лева бих дал за подобни изпълнения. А това е нещо като DI бокс, така ли ? Китара - ПОД - УСБ в компа и свиря в реално време с ефекти от софтуера и слушам през колоните на ПЦ-то ? Така абсолютно прескачам момента със звуковата карта, нали така ? Никакви шумове от нея ? Цитирай
VSTi Отговорено Март 1, 2009 Отговорено Март 1, 2009 (Редактирано) ами това де факто си е усб аудио карта.... ако ти е достатъчен един канал - цената е 134 евро, за дна канала и индикатори 204 евро ето ти и софтуерната концепция на картинка мога да съдействам (на ЛС) Редактирано Март 1, 2009 от VSTi Цитирай
Recommended Posts