W_A_R Публикувано Февруари 28, 2009 Публикувано Февруари 28, 2009 Споделете кой какви изяви е имал напоследък на живо и ако може видео, за да се порадваме и ние Цитирай
ЕлСитО Отговорено Април 6, 2009 Отговорено Април 6, 2009 ммм нищО коЙ знае какВо... на еДно наГраЖдавАне на Спортисти...иначе почти всяка вечер с момчетата в едно заведение... Цитирай
Crimson Отговорено Април 6, 2009 Отговорено Април 6, 2009 Последното свирене беше на 28.03 в Пловдив в Пъзела. Кофти беше, че на същия ден имаше още 3 концерта, но пък ние се кефихме доволно За жалост, видео не мога да предоставя - имаме прилични снимки в myspace-то на бандата П.П. Ако на някой му стане интересно - концерти (повече инфо за концерта на 19.04) Цитирай
Камен Недев Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 Последното свирене беше на 28.03 в Пловдив в Пъзела. Ха-ха.. ние в Пъзела Свирихме точно един месец преди вас. Можете да видите снимки от концерта ни на 28.02.2009 г в пъзлеа на www.myspace.com/rapehammer при снимките.. Цитирай
NeonGod Отговорено Май 5, 2009 Отговорено Май 5, 2009 Не е точно последен концерт но един от най-добрите дето се получи! Направихме една свирня с рапарите от група Респект ето едно клипче какво беше там! Цитирай
Даниел Миленов Николов Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Онзи ден на 9-ти май аз пях на живо, въпреки, че бях малко болен в летния театър на Аязмото в Стара Загора. Цитирай
kvelikov Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 :------------) Синът ми Алек (3г.) изпя ремикс на "Мила моя мамо" в Караоке айдъл ...:--) http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=...9nZ5&ref=mf Цитирай
savov Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 И аз да се похваля... Моята най-нова песен "Не знаеш", спечели трето място на Международния поп-фестивал "Откритие"във Варна, преди няколко дни! Песента, обаче бе представена от младата и много талантлива певица от В.Търново - Михаела Филева(която е и наш съфорумник). Участваха общо 18 песни от 16 държави и имаше само 2 БГ песни, допуснати до финалния етап на конкурса. За това си мисля, че тази награда е наистина голям успех за мен и момичето, което представи песента. Като получа DVD от организаторите, ще дам и линк към видео от представянето на парчето! Цитирай
W_A_R Отговорено Май 16, 2009 Автор Отговорено Май 16, 2009 Поздравления Савов и на теб и на момичето. Да жънете още много успехи А колкото до мен аз имам 1 изява на 20ти Май Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 Свирих блус по време на стриптийза на мотосъбора в Казанлък на Крънското ханче. Цитирай
SlipFly Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 Последното свирене беше на центара на Пловдив - протест срещу Христолов ето и видео http://www.youtube.com/watch?v=HmTZtU363TM дано ви хареса Цитирай
Recommended Posts