SlipFly Публикувано Септември 30, 2005 Share Публикувано Септември 30, 2005 знам че не са много но ми трябва за домашни условия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wessy Отговорено Септември 30, 2005 Share Отговорено Септември 30, 2005 Fender fm-15 Behringer някой малък или нещо малко по мощно (с 10" говорител примерно) ама втора ръка. Другото е някфо маршалче малко, ПИВИ Рейдж-15. Има ги сякфи и вършат горе долу еднаква работа ...според мен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SlipFly Отговорено Септември 30, 2005 Автор Share Отговорено Септември 30, 2005 трябва ми за от рок нагоре знам че има някаква разлика за маршал знам че са добри за такива работи другите само сам ги чувал малко инфо плс Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Септември 30, 2005 Share Отговорено Септември 30, 2005 за рок 'нагоре' няма да ти свършат работа. ше трябва да ръгнеш едно камйонче отпред и ше стана иначе сичките които изброи колегата са една и съща работа. все3 са ташак така че което да вземеш ще ти върши работа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wessy Отговорено Септември 30, 2005 Share Отговорено Септември 30, 2005 ми да ...тва исках да кажа за тия размери кубета няма да намериш голяма разлика. И във фактор има малки рандалчета уж метълски са водят ама не знам ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Октомври 2, 2005 Share Отговорено Октомври 2, 2005 еми най-добре ако искаш коравичък звук е да си вземеш някакво от тия малките пивита примерно и някакъв дист от рода на дигитеч дет метъл или метал мастер може и метал зон ама ше ти трябва компресор.........навлизаме надълбоко тук и лариос да си земеш ако си намериш як дист нямаш проб Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SlipFly Отговорено Октомври 3, 2005 Автор Share Отговорено Октомври 3, 2005 ok 10x За начало ще си взема само кубе щото не сам много богат .. досега свирех на гиутар рига но почна да ми звучи доста компутарен звука който докарвам с него Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rotten Body Landslide Отговорено Октомври 3, 2005 Share Отговорено Октомври 3, 2005 SlipFly за 250лв можеш да вземеш едно кубе BrandX X-25R не е нещо усобено но върши работа за повече инфо http://www.brandxamps.com/ 25 вата е продава се в магазина в филхармонията Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Октомври 3, 2005 Share Отговорено Октомври 3, 2005 Абе аз за 100лв си взех перфектния 15W усилвател 2ра ръка... Имаше си и овърдрайв и ривърб, и досега си го ползвам и съм много доволен... 250лв са повече от достатъчно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sieger Отговорено Октомври 3, 2005 Share Отговорено Октомври 3, 2005 (Редактирано) Принципно бих ти препоръчал да си вземеш нещо втора ръка, но в случай че не ти изпадне хубава оферта бих ти дал следния съвет: Peavey Rage 158 + някакъв dist (Metal Zone, Death Metal или класиката в жанра DS-1 ако ще свириш по леки неща) Лично съм го ползвал т'ва кубе и свърши отлично работата си... Ако си в малка стая, и го надъниш на макс до него почти не се седи, чистия канал е супер за ценовия му клас, 3 лентов еквалайзер... абе пробвай го Редактирано Октомври 3, 2005 от Sieger Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
One_Voice Отговорено Октомври 3, 2005 Share Отговорено Октомври 3, 2005 каква цена ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SlipFly Отговорено Октомври 4, 2005 Автор Share Отговорено Октомври 4, 2005 благодаря на всички много ми помогнахте...общо взето май се надахах за ПИВИ и преди са ми казвали че стават ..айде след ден два почвам да тарся из магазините вече и после яко :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts