peshoy2k Публикувано Февруари 27, 2009 Публикувано Февруари 27, 2009 http://www.cmusicforum.com/pi/new/2009/3.4.mp3 понапържих май много стъпалото и после миксирах да видя какво ще стане, какво е станало надявам се ще ми кажете вие. То и мастъра е понапържен, кво да правя кат се меря с некви златни уши, а моите са поръждясали Цитирай
LOE Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 китарите звучат като дигитално клипващи и директно в лийейния вход без спийкър симулация Цитирай
Demiurg Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 китарите звучат като дигитално клипващи и директно в лийейния вход без спийкър симулация Мен лично ме дразни. Честно - трудно се издържа. Цитирай
LOE Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 цифровото клипване е възможно най-нехармоничното което може да съществува, поне от известните на човечеството за сега Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 цифровото клипване е възможно най-нехармоничното което може да съществува, поне от известните на човечеството за сега Нещо като поезията на вогоните в "Пътеводителя на галактическия стопаджия". Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 27, 2009 Автор Отговорено Февруари 27, 2009 thanks момчета, абе не е цифрово то клипването изпробвах един преамп и във всичкия тоя шум явно ушичките са дали на късо Цитирай
LOE Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 не съм казвал че е, а че звучи "като" в общи линии звука много се доблиажава до това, което получавам, когато си включа китарата директно в аудио картата, чиста, но с повече гейн на премапа отколкото трябва Цитирай
Recommended Posts