AccesS Публикувано Септември 29, 2005 Публикувано Септември 29, 2005 (Редактирано) тази вечер преди концерта на Стар Академи във варна , отскочих до магазина на Левито във варна и си тръгнах с 20" Sabian HH Medium Heavy ride , чинела си го бях харесала още от миналата седмица и сега нямаше начин да му се размине. цената му е много тънка 250лв а чинела е изключително запзен , само надписите не си чичат много но иначе си личи че е пазен, направо си умирам от щастие нямам търпение утре да го пробвам, много як чинел много як, samo Sabian наистина правят най яките чинелки Редактирано Септември 29, 2005 от AccesS Цитирай
Katsko Отговорено Септември 29, 2005 Отговорено Септември 29, 2005 аз вече ти честитих а сега вече ти завиждамама благородно де Цитирай
darmonko Отговорено Септември 29, 2005 Отговорено Септември 29, 2005 (Редактирано) Поздравления и честито въпреки че не съм фен на Sabian това е един от чинелите им които са на ниво. P.S.Къде да подам документи за осиновяване от родителите ти явно хобито им е да те оборудват Редактирано Септември 29, 2005 от darmonko Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Всички ще се сетите къде е истината, рано или късно. Цитирай
The Crow Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Честитка явно найстина истината си Sabian .Много бих искал да ги пробвам и аз някой ден Цитирай
imperor Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Гале, честито и от мене!!! Знам как се радваш, защото преди десетина дни си взех 20" райд Paiste 2002. Има и други фирмички, които правят тенекйки... Важното е да се свири с кеф и с това, което ти е на сърцето! Цитирай
evans Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Ей завиждам ти,със здраве да го ползваш и много албуми да запишеш с него Цитирай
evans Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 (Редактирано) samo Sabian наистина правят най яките чинелки Щом Уекъл вече свири на Sabian Редактирано Октомври 2, 2005 от evans Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Щом Уекъл вече свири на Sabian верно ли бе?издигна ми се още повече в очите(ако тва е възможно де)...тва сигурно инфо ли е?аз последно кат го гледах беше със мешан сет от sabian и zildjian... Цитирай
YtseJam Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 Глупости говориш, струва ми се. Уекъл от сума ти време е със Сабиан, серията HHX Evolution е създадена съвместно с него, а това беше преди доста време. Колегата HHX като собственик може да потвърди. Цитирай
AccesS Отговорено Октомври 3, 2005 Автор Отговорено Октомври 3, 2005 вече няколко дни имам възможност макар и за кратко да си посвиря на чинела, многу е приятен, спор няма, с ясна атака и отсечен пинг звук, перфектно се връзва в картината на фона на останалите ми чинели с изключение на боклучавият ми фус, сега цел е намирането на сходен по звук фус (по препоръка на YtseJam), купуването на не много скъпи микрофони и миксер и мисля да си потърся нова група.. Цитирай
Recommended Posts