the_gorer Публикувано Септември 29, 2005 Публикувано Септември 29, 2005 От бая време свиря с ASIO FX Processor (v. 1.2, Build 350) ама нещо не мога да включа повече от 4 ефекта наведнъж, пък вчера ми дотрябва. Искам да попитам дали това си е положението с тази програмка или аз не съм включил някакви настройки, дето позволяват повече ефекти в чейна. А може би някой ще препоръча друг малък VST хост за свирене в реално време? Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 29, 2005 Отговорено Септември 29, 2005 и аз не съм виждал няква настройка за повече от 4-тери но пак не сам сигурен ПП:на мен повече от 3-4 не са ми трябвали никога Цитирай
the_gorer Отговорено Септември 29, 2005 Автор Отговорено Септември 29, 2005 Те и на мен повече от 3-4 не са ми трябвали, но сега искам да добавя още един GuitarRig в края на чейна, за да му ползвам вградения рекордер. PS: На теб какъв ти е чейна в Asio FX Processor? Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 ами да ти кажа аз си пускам рига и още някой компресор4ета и така си дран4а промерно рига -> метализер -> нойс гата и евентуално някав делей ама много рядко в повечето случеи даже е само гитар риг Цитирай
alexthegreat Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Аз това чудо от вас го видях сега т.е. не съм го ползвал, но доколкото видях на сайта на СпинАудио има няколко версии: ASIO FX Processor ME - поддържа до 8 VST слота .. ASIO FX Processor SE - поддържа до 4 .. Може би това е причината?? http://www.spinaudio.com/ Цитирай
Joys Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 Инсталирах си го веднъж ама нещо не ми се понрави на ппръв поглед и не съм го разучил. the_gorer слаба ли ти е машината за нещо Stainberg-ско ? Ако не е ще ти пратя някои пресет или проект да пробваш звука. Цитирай
Elmo Отговорено Октомври 4, 2005 Отговорено Октомври 4, 2005 Защо ти е да слагаш гитар риг, за да записваш трез него? Пускай там един саундфордж и буай Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 4, 2005 Автор Отговорено Октомври 4, 2005 Инсталирах си го веднъж ама нещо не ми се понрави на ппръв поглед и не съм го разучил. the_gorer слаба ли ти е машината за нещо Stainberg-ско ? Ако не е ще ти пратя някои пресет или проект да пробваш звука. Joys, ти се появи ве Давай ги тез пресети на Steinberg, не ми е слаба щайгата. Ако имаш някакви ултра-мега брутални пресети, се много гейн, още-по добре Elmo, дай акъл как да подредя нещата така, че хем да свиря с VST-та в реално време, хем да записвам на SoundForge? Със слаба карта съм (onboard пръдня) Знам, че новия SoundForge поддържа VST, ама не съм поглеждал дали може да се ръчка с тях ф реално време. Я да скивна. Цитирай
Joys Отговорено Октомври 4, 2005 Отговорено Октомври 4, 2005 (Редактирано) Ултра мега брутално няма да е, но прилично може би. Ако ти допада звука на семпъла в Yahoo-to. Мога да ти го пратя. :guitar: За гейна ти си го променяй според шума. Редактирано Октомври 4, 2005 от Joys Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 4, 2005 Автор Отговорено Октомври 4, 2005 Къде е семпъла? В някаква поща на Yahoo ли? Цитирай
SOD Отговорено Октомври 8, 2005 Отговорено Октомври 8, 2005 Guitar FX Amplitube това което съм ползвал до сега 1то е мога да кажа доста голяма пръчка, след кат съм с 1гб рам и 3, 400 на Пентиум и забива, руснаците пък се избиват за него, най хваления процесор в руските форуми доката за Амплитуб, там просто нямам думи, но при последната версия 1 31 проблема е че поне при мен не ми работи по ХР, Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 9, 2005 Автор Отговорено Октомври 9, 2005 (Редактирано) Guitar FXAmplitube Чувал съм и за Amplitube и за Guitar FX. Всъщност ползвам Amplitube именно през ASIO FX Processor. Въпросът ми беше за него. PS: Вече е решен - ще търсим другата версия, с осемте VST слотоа. Редактирано Октомври 9, 2005 от the_gorer Цитирай
Ivo Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 Asio Fx Processor -> Xlutop Chainer (multi VST effects plugin) -> Simul Analog Boss SD-1(distortion) + Simul Analog JCM900(amp simulation) -> Guitar Rig 2 (Noise Reduction, Compressor, Studio Reverb, Tape Deck) ..and your ass is kicked Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 11, 2005 Автор Отговорено Декември 11, 2005 Това Xlutop Chainer звучи интересно. Ползвате ли и други подобни на ASIO FX Processor програмки? Мулти VST хостове, ама малки и леки откъм CPU. Цитирай
Recommended Posts