bejazz Публикувано Февруари 24, 2009 Публикувано Февруари 24, 2009 Излезе Втория сингъл на група Аявис "Бряг"! http://myspace.com/ajabez Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 И двете ви парчета са много приятни, особено българското! Изглеждате хем свежарска група, хем с романтичен дух. Две неща обаче според мен може да поуправите - 1 - напасването на някои места на текста спрямо мелодията, само и само за да се намести в нея, е изпято бързешком с някакви шеестнайсетинки и звучи като натамънено. 2 - виждам, че има поне един певец и две певици в групата - използвайте това богатство от гласове за хармонии, не се ограничавайте с унисон и паралелни терци. Още по-хубаво ще зазвучите! Цитирай
vanboy Отговорено Февруари 26, 2009 Отговорено Февруари 26, 2009 А...това е бандата в която свири Стрезов(на клавирите). Успехи им желая-готини са и романтични. Цитирай
LOE Отговорено Февруари 26, 2009 Отговорено Февруари 26, 2009 дам тва на български е много приятно английското не ми хареса толкова, а и вокала има малко работа по акцента определено Цитирай
BlackCorsair Отговорено Февруари 28, 2009 Отговорено Февруари 28, 2009 песента на Български дето е "Бряг" много ми хареса! ...добавих ви в приятели в My Space - определено ще очаквам добри неща от вас в Бъдеще! ...успех! Цитирай
savov Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 И на мен българската много ми хареса! Много е нежна и искрена! Цитирай
Recommended Posts