Jump to content
Българският форум за музиканти

да отида ли в музикалното училище?


elito11

Recommended Posts

Пеенето много ме влече и за това се чудя дали да отида в музикално училище?Но имам свой стил .. английските песни.. и искам съвет дали да отида в музикално училище или някъде на уроци.. помогнете ! : ((

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стил "английски песни" - НЯМА!!!

 

И двата варианта са добри, НО ако отидеш в музикално училище е хубаво след това да проължиш в консерватория. Ако няма да го правиш и ще учиш икономическа специалност, обучението от музикалното училище няма да ти е от полза.

 

Избираш какво ще правиш ( в близко бъдеще) и отговора сам идва: музикално или уроци.

 

УСПЕХ!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

съдейки по въпроса, който си задала, по скоро трябва да отидеш в обикновено училище

 

какъв е тоя стил "английски песни" :whistle:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пeсни от Англия :punk_guitar: щом те влече направи нещо по въпроса ... но в училището няма да учиш само песни от Англия ами каквито ти кажат да учиш и аз нз :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина въпросът е зададен най-малкото неточно...

И все пак ако съм разбрал правилно подтекста мисля, че се интересуваш къде си заслужава повече да учиш пеене!?! :greenball:

 

Дали ще е музикално училище или уроци-в крайна сметка най-важен е преподавателя, който ще се занимава с Теб!

Има вариант да разпиташ и разбереш кой е добър педагог в твоя град и...къде преподава той. Ако е в музикално училище-отиваш там, ако пък дава уроци на час...ясно е.

Естествено вариант е също и да отидеш и в друг град...ако имаш възможност разбира се.

 

Нека само допълня, че все пак да учиш в музикално училище(музикална паралелка) си има предимство. Там наред с "пеенето" ще се занимаваш също и със солфеж, теория на музиката, ще учиш и пиано и ...ще опознаеш музиката в по-голяма степен. (Лично мнение разбира се.) Ако пък предпочетеш часните уроци-предполагам, че там ще можеш да изискаш да наблегнете на "английските песни" :thumbs_up: ...

 

Но в крайна сметка всичко е въпрос на собствен избор. И до голяма степен всичко зависи и от твоите заложби и качества. Има световни "звезди", които са самоуки и това не им пречи да пеят прекрасно.

 

Успех с избора!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен в България изобщо не си заслужава да се опитваш да се занимаваш професионално с музика, какво остава пък да влизаш в музикално училище. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само искам да кажа че аз мисля също да кандидаствам в музикалното у варна с паралелка естрадно пеене което го отвориха началото на тази година и съм се решил да се занимавам с пеене дори и да остана на улицата не ми пука аз просто съм се влюбил в това ... и няма да се предам ... пък и мога да пея в караоке барове и такива глупости ... но само ще ти кажа помисли добре дали искаш да се занимаваш с пеене дали имаш талант .... ако нямаш талант няма смисъл изобщо да практикуваш пеене... поне според мен .. трябва да имаш воля.. съжалявам че толкова глупаво звуча но разбира се това написаното по-горе не го мисля ... просто мисля да се занимавам с пеене ... но и ще се подсигуря с някаква работа разбира се ... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.