elito11 Публикувано Февруари 24, 2009 Публикувано Февруари 24, 2009 Пеенето много ме влече и за това се чудя дали да отида в музикално училище?Но имам свой стил .. английските песни.. и искам съвет дали да отида в музикално училище или някъде на уроци.. помогнете ! : (( Цитирай
kalinpetkov Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Стил "английски песни" - НЯМА!!! И двата варианта са добри, НО ако отидеш в музикално училище е хубаво след това да проължиш в консерватория. Ако няма да го правиш и ще учиш икономическа специалност, обучението от музикалното училище няма да ти е от полза. Избираш какво ще правиш ( в близко бъдеще) и отговора сам идва: музикално или уроци. УСПЕХ!!! Цитирай
LOE Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 съдейки по въпроса, който си задала, по скоро трябва да отидеш в обикновено училище какъв е тоя стил "английски песни" Цитирай
chazy_chazz Отговорено Февруари 26, 2009 Отговорено Февруари 26, 2009 пeсни от Англия щом те влече направи нещо по въпроса ... но в училището няма да учиш само песни от Англия ами каквито ти кажат да учиш и аз нз Цитирай
savov Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 Наистина въпросът е зададен най-малкото неточно... И все пак ако съм разбрал правилно подтекста мисля, че се интересуваш къде си заслужава повече да учиш пеене!?! Дали ще е музикално училище или уроци-в крайна сметка най-важен е преподавателя, който ще се занимава с Теб! Има вариант да разпиташ и разбереш кой е добър педагог в твоя град и...къде преподава той. Ако е в музикално училище-отиваш там, ако пък дава уроци на час...ясно е. Естествено вариант е също и да отидеш и в друг град...ако имаш възможност разбира се. Нека само допълня, че все пак да учиш в музикално училище(музикална паралелка) си има предимство. Там наред с "пеенето" ще се занимаваш също и със солфеж, теория на музиката, ще учиш и пиано и ...ще опознаеш музиката в по-голяма степен. (Лично мнение разбира се.) Ако пък предпочетеш часните уроци-предполагам, че там ще можеш да изискаш да наблегнете на "английските песни" ... Но в крайна сметка всичко е въпрос на собствен избор. И до голяма степен всичко зависи и от твоите заложби и качества. Има световни "звезди", които са самоуки и това не им пречи да пеят прекрасно. Успех с избора! Цитирай
bulby Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 Според мен в България изобщо не си заслужава да се опитваш да се занимаваш професионално с музика, какво остава пък да влизаш в музикално училище. Цитирай
Lifefeast Отговорено Март 1, 2009 Отговорено Март 1, 2009 само искам да кажа че аз мисля също да кандидаствам в музикалното у варна с паралелка естрадно пеене което го отвориха началото на тази година и съм се решил да се занимавам с пеене дори и да остана на улицата не ми пука аз просто съм се влюбил в това ... и няма да се предам ... пък и мога да пея в караоке барове и такива глупости ... но само ще ти кажа помисли добре дали искаш да се занимаваш с пеене дали имаш талант .... ако нямаш талант няма смисъл изобщо да практикуваш пеене... поне според мен .. трябва да имаш воля.. съжалявам че толкова глупаво звуча но разбира се това написаното по-горе не го мисля ... просто мисля да се занимавам с пеене ... но и ще се подсигуря с някаква работа разбира се ... Цитирай
Recommended Posts