Harvester Of Sorrow Публикувано Февруари 23, 2009 Публикувано Февруари 23, 2009 (Редактирано) Пичове, искам да ви видя мненията за една лопата: http://www.thomann.de/gb/schecter_diamond_...en_6_sbk_lh.htm Нямам намерение да я купувам, но искам да разбера какво мислите. Може и да ми изникне възможност да си я взема по-нататък, затова ако можете изкажете някое мнение. Редактирано Февруари 23, 2009 от Harvester Of Sorrow Цитирай
Trysth Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 Готина е и има сравнително готини адаптери. Само че мен лично не ме кефи това, че не е от махагон. Бих те насочил към Schecter Demon, не знам дали има левичарски вариант обаче. Иначе Schecter Цитирай
sasog Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 Да, съгласен съм с колегата.Адаптерите са добри.Обаче снимката в Томан е огледален образ на нормална китара за десняци...логото издава Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Февруари 23, 2009 Автор Отговорено Февруари 23, 2009 Именно адаптерите ми харесаха. Другият китарист на групата ни има Джаксън със същите адаптери и тяло от липа и вади много приличен звук. Цитирай
Recommended Posts