LOE Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 ^^^ ако толкова държиш да разбереш какво разбирам под музика може просто да попиташ, вместо да отговаряш на този въпрос вместо мен и да си вадиш плиткоумни заключения на база на нищото, което знаеш за моя музикален вкус в така наречената песен обаче, уви, колкото и да се напъвам не мога да харесам нищо, за което се извинявам на всички фенове на безцелното циклещо дрънкане мисля, че обърнах повече от достатъчно внимание на тази тема, а принципно гледам на обръщам внимание на стойностни неща, така че тва е последния ми пост тук, наслаждавайте се на творчеството на този младеж
Paliev The Butcher Отговорено Февруари 25, 2009 Автор Отговорено Февруари 25, 2009 Направил съм, каквото съм направил. Или ви харесва или не. Причините, които може да изтъкнете и за двата аргумента са плод на това, което сте като вече изградени и мислещи личности. Музика има всякаква, защото има всякакви хора и така. Благодаря за всички хубави коментари и за всички негативни коментари. (Ще помоля някой модератор да затвори темата.) На LOE само ще благодаря, че е отделил толкова време да се занимае с моята скромна личност и глупостите, които правя от време на време. а в крайна сметка тва е форум за музиканти и за музика, не за депресари, които се снимат как пушат и гледат мило в камерата Само не бъди фашист и не ми казвай какво да правя, защото аз ти давам същата свобода. P.s. - А и е любезно щом аз мога да кажа какво слушам и да покажа какво ми е интересно поне можеш да се представиш вместо да пишеш, че сме се виждали и отново да ми казваш какво да правя aka "Да си гледа барабаните." А и аз (просто момче с 200 поста) не мога да споря с мнението на човек, който има 2000 относно това кой иска да покаже повече от себе си. Аз с моите скромни филмчета, които така или иначе не са били предназначени за него ил той. Рокенрола е свобода остави ме да си бъда глупав и вместо да си губиш времето с мен, просто ме отмини, даже е по-лесно.
Recommended Posts