Jump to content
Българският форум за музиканти

Една песен направена за 4-5 часа


Recommended Posts

^^^ ако толкова държиш да разбереш какво разбирам под музика може просто да попиташ, вместо да отговаряш на този въпрос вместо мен и да си вадиш плиткоумни заключения на база на нищото, което знаеш за моя музикален вкус

 

в така наречената песен обаче, уви, колкото и да се напъвам не мога да харесам нищо, за което се извинявам на всички фенове на безцелното циклещо дрънкане :punk_guitar:

 

мисля, че обърнах повече от достатъчно внимание на тази тема, а принципно гледам на обръщам внимание на стойностни неща, така че тва е последния ми пост тук, наслаждавайте се на творчеството на този младеж :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направил съм, каквото съм направил. Или ви харесва или не. Причините, които може да изтъкнете и за двата аргумента са плод на това, което сте като вече изградени и мислещи личности. Музика има всякаква, защото има всякакви хора и така.

 

Благодаря за всички хубави коментари и за всички негативни коментари. (Ще помоля някой модератор да затвори темата.)

 

На LOE само ще благодаря, че е отделил толкова време да се занимае с моята скромна личност и глупостите, които правя от време

на време.

 

а в крайна сметка тва е форум за музиканти и за музика, не за депресари, които се снимат как пушат и гледат мило в камерата

 

Само не бъди фашист и не ми казвай какво да правя, защото аз ти давам същата свобода.

 

P.s. - А и е любезно щом аз мога да кажа какво слушам и да покажа какво ми е интересно поне можеш да се представиш

вместо да пишеш, че сме се виждали и отново да ми казваш какво да правя aka "Да си гледа барабаните."

 

А и аз (просто момче с 200 поста) не мога да споря с мнението на човек, който има 2000 относно това кой иска да покаже повече от себе си. Аз с моите скромни филмчета, които така или иначе не са били предназначени за него ил той.

 

Рокенрола е свобода остави ме да си бъда глупав и вместо да си губиш времето с мен, просто ме отмини, даже е по-лесно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.