jorko123 Публикувано Февруари 18, 2009 Публикувано Февруари 18, 2009 Значи пускам си аз програмката,включвам китарата нагласям си настройките от аудио сетъп и...бял шум и никакъв китарен звук.Махам аз кабела на китарата и нищо.. белия звук си седи и аз му се радвам...Запитването ми е как да го махна,дали е от звуковата карта или от прогреамката и защо не се чува китарата? настройките на аудио сетъп са: interface-direct sound sample rate-44100 output device- DS realtek AC 97 audio input device-DS realtek AC 97 audio output latency-55ms input latency-50ms тъй като Crossfire е ползвал програмата и му е вървяло всичко без проГлени предположи,че може да е от самата звукова карта. Ако има някой търпение да ми обясни нека да пише тука или на скайп-jorj_bam_jackass. Благодаря Поздрави-Жоро Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 18, 2009 Отговорено Февруари 18, 2009 (Редактирано) Не е от звуковата карта, а от настройките и. Ако си свързал китарата с Line In на звуковата карта, остава да влезеш в Properties->Recording-> да чекнеш Line In. С атази латенсия 55 мс, може да изсвириш риф на китарата, да отидеш някъде да пиеш една бира и като се върнеш да си чуеш изсвиреното от говорителите на компа. Порови за драйвер Asio4All , ще трябва. Тази зв. карта, не е никак подходяща за това, което я мъчиш. Шумове и проблеми ще има много. Знам , защото съм ги имал. Редактирано Февруари 18, 2009 от ultramega Цитирай
jorko123 Отговорено Февруари 19, 2009 Автор Отговорено Февруари 19, 2009 хм след училище ще пробвам,би трябвало да стане.Азще свира през компютъра временно,докъто се сдобия с кубче и ефекти.Иначе картата е такава,защото компютъра не е най-нов модел и преди не съм се занимавал с музика и тя се ползваше за winapm и звука от играта А вече колко съм разбирал от качество да не говорим. А това latency накъде трябва да се мръдне за да няма (много) проблеми? Мерси. Цитирай
X_eNeMy Отговорено Февруари 19, 2009 Отговорено Февруари 19, 2009 ^ Логично - надолу. Но така увеличаваш натоварването на процесора и рам-та. Ако ти е слаб компютъра, освен че ще шуми и пърди - ще ти цепи компютъра, а може и звука да се накъсва. Цитирай
solo5 Отговорено Февруари 19, 2009 Отговорено Февруари 19, 2009 С атази латенсия 55 мс, може да изсвириш риф на китарата, да отидеш някъде да пиеш една бира и като се върнеш да си чуеш изсвиреното от говорителите на компа. Цитирай
Recommended Posts