Камен Недев Публикувано Февруари 18, 2009 Публикувано Февруари 18, 2009 Та вчера у нас почнах да си записвам разни мелодкийки, ала-бала... не съм подозирал никъкви проекти, или нещо подобно.. та днес горе-долу си завърших една от песните.. качеството на инструментала е отвратително, но ще се опитам да оправя всичко в най-скоро време. А, ето и линка към майспейс: http://www.myspace.com/megakamen Проекта се казва MegaKameN (МегаКАМЕН).. да, наистина инстересно.. Това няма някъкво олд скул звучене каквото аз искам де, но... за следващите парчета (ако въобще излезе нещо) ще направя всичко възможно.. Все пак хубавата музика е написана през 80те и 90те.. Цитирай
LOE Отговорено Февруари 19, 2009 Отговорено Февруари 19, 2009 Това няма някъкво олд скул звучене каквото аз искам де, но... за следващите парчета (ако въобще излезе нещо) ще направя всичко възможно.. Все пак хубавата музика е написана през 80те и 90те.. хубава музика се пише всеки ден, като времето определено си казва своето, и днес можеш да чуеш неща, за които едно време хората не са си и помисляли този процес се нарича "еволюция" Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 20, 2009 Отговорено Февруари 20, 2009 (Редактирано) Харесва ли ти по какъв начин ти звучи китарата? Аз чувам цвърчане и жужене. Няма никаква плътност. Поиграй си със звука, мисля че ти е сбъркана концепцията принципно. За музиката нямам мнение. Редактирано Февруари 20, 2009 от yotzzo Цитирай
Recommended Posts