Lamcho_SC Публикувано Септември 26, 2005 Публикувано Септември 26, 2005 Здравейте. Бих искал ако може някои да ми даде някакви интернет школи и уроци за барабани. Литература просто немога да си намеря и ми е по-лесно ако може да ми посочите сайтове и т.н в интернет. Знам, че е сигурно ви се струва глупаво, но искам да се "образовам" допълнително. Благодаря Ви предварително... Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 26, 2005 Отговорено Септември 26, 2005 http://www.google.com/search?sourceid=navc...&q=drum+lessons Има хиляди. Цитирай
Lamcho_SC Отговорено Септември 26, 2005 Автор Отговорено Септември 26, 2005 Мерси все пак, това съм го пробвал Тогава ако може да ми кажете от каде мога да си взема книга с уроци По принцип не живея много далеч от София и лесно мога да ида до там. Ще е добре да знам .... ммм... Исках да питам още нещо, но го забравих .... така че ще питам по-късно като се сетя Цитирай
Recommended Posts