Пламен Миланов Публикувано Февруари 17, 2009 Публикувано Февруари 17, 2009 (Редактирано) Можете ли да ни помогнете да си намерим репетиционна. Ние сме банда ентусиасти с желание да забиват хеви метъл ... Имам в предив студио освен това до Шишковата градинка ( студио 33 или инак казано - Васко ) Редактирано Февруари 17, 2009 от Пламен Миланов Цитирай
mitkotoo Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 (Редактирано) Имам студио което ползвам и за репетиционна.Намира се на плажна алея Кабакум.Ако не ви е проблем да идвате до тук , обадете се 0898554864 - Митьо(дебелия) или Skype - Globus Records Редактирано Март 20, 2009 от mitkotoo Цитирай
zadgrobnik Отговорено Декември 1, 2011 Отговорено Декември 1, 2011 Можете ли да ни помогнете да си намерим репетиционна. Ние сме банда ентусиасти с желание да забиват хеви метъл ... Имам в предив студио освен това до Шишковата градинка ( студио 33 или инак казано - Васко ) Има ново студио във Варна и е много добро. Ето сайта: http://studiopobeda.alle.bg/ Цитирай
Recommended Posts