Пламен Миланов Публикувано Февруари 17, 2009 Публикувано Февруари 17, 2009 (Редактирано) Можете ли да ни помогнете да си намерим репетиционна. Ние сме банда ентусиасти с желание да забиват хеви метъл ... Имам в предив студио освен това до Шишковата градинка ( студио 33 или инак казано - Васко ) Редактирано Февруари 17, 2009 от Пламен Миланов Цитирай
mitkotoo Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 (Редактирано) Имам студио което ползвам и за репетиционна.Намира се на плажна алея Кабакум.Ако не ви е проблем да идвате до тук , обадете се 0898554864 - Митьо(дебелия) или Skype - Globus Records Редактирано Март 20, 2009 от mitkotoo Цитирай
zadgrobnik Отговорено Декември 1, 2011 Отговорено Декември 1, 2011 На 17.02.2009 г. at 20:11, Пламен Миланов написа: Можете ли да ни помогнете да си намерим репетиционна. Ние сме банда ентусиасти с желание да забиват хеви метъл ... Имам в предив студио освен това до Шишковата градинка ( студио 33 или инак казано - Васко ) Има ново студио във Варна и е много добро. Ето сайта: http://studiopobeda.alle.bg/ Цитирай
Recommended Posts