Goth Thug Публикувано Февруари 15, 2009 Публикувано Февруари 15, 2009 Най-добрия ми приятел скоро има рожден ден. Дружбата ми с него ме вдъхнови да го напиша, нищо че не е кой знае какво. Та моля кажете какво мислите, дали е приятно или е няква сантиментална лигавщина. Искам за рождения му ден да ми го подаря, но само ако е горе долу хубаво, аз не мога да преценя как звучи. Ти за мене си приятел пръв огън, радост, братска кръв. не сме братя на земята такива сме в сърцето и душата. Заедно във хубаво и лошо време, тъгите ти винаги били са мое бреме. Песни заедно сме пяли сълзи един за друг сме ляли. Но не, повече от брат си ти за мен в мойте мисли ти си всеки божи ден И ако ще да те забравя нявга аз гръм да ме сломи завчас Другите за такава дружба може да завиждат Но и половината не заслужават, без да се обиждат. Аз щастлив съм че те има и че първи дружки сме двамина. На клада готов съм за тебе да горя, без колебание, аз за тебе ще умра. И тогаз страх обзема ми душата плаши я само мисълта за самотата. Благодаря на съдбата, че те знам и че стана ми ти приятел голям. Че брат те зова и кат едно сме пак в светлина прекрасна и във черний мрак. Цитирай
hand_of_doom Отговорено Февруари 17, 2009 Отговорено Февруари 17, 2009 Като съдържание е станало трепач Трябва обаче да обърнеш малко повече внимание на стихосложението. Ритъмът малко бяга. Отиди в темата Вашите текстове в същия раздел на форумите и разгледай постовете ми, ще са ти от полза (хвърли 1 око и в гугъл примерно ). Успех! Цитирай
Recommended Posts