Perseus Публикувано Февруари 14, 2009 Публикувано Февруари 14, 2009 Здравейте. Може да ви се стори тъп въпрос, но съм решил да се науча да свиря на пиано и на китара. Върпосът ми е с кое е по-добре да започна, да търся учител и тн. В момента опитът ми е че имам някакво базово ниво на китара, мога да свиря малко с акорди, понаучил съм да свиря и песни на разни групи, нищо не разбирам от ноти и такива неща. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 Започни с това, което ти се струва по-вдъхновяващо. А ако и двете те кефят еднакво - действай паралелно. И двата инструмента са уникални и ще се сблъскаш с различни трудности по пъта на овладяването им. Приложението им също е различно. Успех, Петър Цитирай
black_waltz Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 Ако харесваш и двата инструмента еднакво, аз бих започнал първо с пианото. Така ще се научиш да мислиш в ноти, ако мога така да се изразя, което много важно ако искаш да се развиваш като музикант. С китара рискуваш да започенеш да мислиш в прагчета и струни...което е куцо, когато искаш да навлезеш по-навътре в теорията на музиката. Просто лично мнение, не е задължително да е правилно Цитирай
emo_tion1 Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 Ако имаш сили и за двата давай смело. Но според мен ще е по-добре първо единия като з начало, за да не стане така, че 2 дини са много под една мишница Поздрави !!! Цитирай
Recommended Posts