npace Публикувано Септември 25, 2005 Публикувано Септември 25, 2005 http://downloads.eonstreams.com/ccri/tn_me...uitarwizard.wmv баси изрода е тоя Цитирай
7thString Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 Много технично но... нищо повече- няма идея :think: Цитирай
Kelly Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 "Има хляб в това дете" дето има един лаф бива си го хлапето наистина има талант ,а и е 8 годишно освен друго не мога да кажа само ми е интересно от колко годишен свири?! Цитирай
Sieger Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 Хаха! Нищо не може да ме учуди вече на тоя свят, след случилото ми се последния месец, но както и да е! Бива го хлапето Като порасне колкото китарата си сигурно ще разцепва Цитирай
npace Отговорено Септември 25, 2005 Автор Отговорено Септември 25, 2005 то всичко прекалено технично според мен е безидейно ама аз имах предвид да видите как с тая техника издухва половината форум Цитирай
7thString Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 Ами виж- ако е почнало от съвсем малко с ел. китара, нормално да развие такава техника- виж примерно дечицата дето учат от 3-4 годишни да свирят на пиано колко бързо задобряват и развиват скорост и техника... При китарата проблема е че много мами и тактовци пришпорват детето първо да учи акустична китара, с което според мен погребват евнтуалния му талант на електрическа Най-малкото, че на акустична китара не се свири в такива скорости. Цитирай
Delyan Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 Момчето очевидно гледа да пенсионира бат Paul Gilbert с това изпълнение на "Frenzy" Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 Знаем го! И хич не е безидейно! Цитирай
Burton Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 тва е, няма невъзможни неща най-забавното е, че китарата е някъде 2 пъти по-голяма от него ...но явно на детето не му прави впечатление бях намерил в мулето видео на някакъв японец-тинейджърче, който свиреше арпежите на Altitudes, с едно спокойно изражение все едно люпи семки... бая впечатляващо, като остане време ще го кача някъде... Цитирай
jFog Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 оле майко!! това ме впечатли почти колкото МАтрицата ба'си дзвера Цитирай
bbking Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 малееееееееееееее тоя ще го правим Малмстийн2 Цитирай
st0rmblastt Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 (Редактирано) малееееееееееееее тоя ще го правим Малмстийн2 Малмстийн, що се Малмстийн бе няма ли други виртуози за вас... Редактирано Септември 25, 2005 от st0rmblastt Цитирай
Kelly Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 малееееееееееееее тоя ще го правим Малмстийн2 по-скоро Сатриани2 Цитирай
bbking Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 с едната гола техника си е само за Малмстийн Цитирай
Recommended Posts