Carpe_diem Отговорено Октомври 6, 2005 Отговорено Октомври 6, 2005 Абе, къде в НДК??? Иначе относно тая китара, ако знаех, че има толкова евтин Ibanez с Floyd rose, щях да си я купя преди време... а аз си купих OLP - малко набутвация, ама поне има уникално удобен гриф... Ама не го мисли, купи си я и като ти писне, поръчай си DiMarzio адаптери и ще звучиш перфектно! Иначе тия са гадни - аз съм пробвал един Ibanez с такива и не че са лоши, ама не звучат много добре ('щото тогава другата китара, дето пробвах, беше модела на китариста на Korn и нали се сещаш каква е разликата между китара за 700 и китара за 3000 лева...) Цитирай
st0rmblastt Отговорено Октомври 6, 2005 Автор Отговорено Октомври 6, 2005 Като застанеш ценрално срещу НДК - ти се пада от дясната страна - точно до борсата за учебници. Цитирай
rummy2002 Отговорено Октомври 6, 2005 Отговорено Октомври 6, 2005 ако питаш мен вземи си истинско RG,аз имам такова можем да се разберем за цена Цитирай
st0rmblastt Отговорено Октомври 7, 2005 Автор Отговорено Октомври 7, 2005 ако питаш мен вземи си истинско RG,аз имам такова можем да се разберем за цена По-добре е, да. Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 7, 2005 Отговорено Октомври 7, 2005 по-добре че взе Ямаха-та, която е чудесна китара то фалшив ибанез щеше да ти е таралеж в гащите Цитирай
st0rmblastt Отговорено Октомври 8, 2005 Автор Отговорено Октомври 8, 2005 по-добре че взе Ямаха-та, която е чудесна китара то фалшив ибанез щеше да ти е таралеж в гащите Нямаш си идея колко си прав! Цитирай
ALBIREO Отговорено Октомври 8, 2005 Отговорено Октомври 8, 2005 по-добре че взе Ямаха-та, която е чудесна китара то фалшив ибанез щеше да ти е таралеж в гащите Каква Ямаха? Я покажи снимка Цитирай
st0rmblastt Отговорено Октомври 8, 2005 Автор Отговорено Октомври 8, 2005 Каква Ямаха?Я покажи снимка RGX420S Неска ше се снимаме и ше покажа :guitar: :green: Цитирай
Recommended Posts