asparuhov Публикувано Февруари 12, 2009 Публикувано Февруари 12, 2009 Значи търся таблатура за следната песен Die Toten Hosen - Der letzte Kuss. Аз съм си намрил една ама само нея(всъщност от нета навсякъде излиза само тя) обаче ми се иска ако може да се намери отнякъде и за гитар про. Трябва ми спешно, че скоро почваме подготовка за представление което е следващата седмица и не сме големи музиканти :Д Много бих се радвал ако някой може да помогне. Цитирай
asparuhov Отговорено Февруари 17, 2009 Автор Отговорено Февруари 17, 2009 Значи търся таблатура за следната песен Die Toten Hosen - Der letzte Kuss. Аз съм си намрил една ама само нея(всъщност от нета навсякъде излиза само тя) обаче ми се иска ако може да се намери отнякъде и за гитар про. Трябва ми спешно, че скоро почваме подготовка за представление което е следващата седмица и не сме големи музиканти :Д Много бих се радвал ако някой може да помогне. За клавира най-вече ми трябва. Цитирай
Recommended Posts