didopeshev Публикувано Февруари 11, 2009 Публикувано Февруари 11, 2009 (Редактирано) Днес ми дойде идеята , след като си дочетох "Синята брада " на Кърт Вонегът , реших да го кръстя Sateen Dura Luxe от така прехваленото следвоенно чудо в Америка - боя за рисуване " надживяваща дори усмивката на Мона Лиза "..... в крайна сметка пада доста бързо ))))) Чао Дидо п.с. : клипчето е доста шашаво и странно Редактирано Февруари 11, 2009 от didopeshev Цитирай
fildi Отговорено Февруари 12, 2009 Отговорено Февруари 12, 2009 лично на мен много ми хареса! браво само малко основната тема се повтаря малко повече от необходимото, ама не е болка за умиране Цитирай
abn0rmal_J Отговорено Февруари 12, 2009 Отговорено Февруари 12, 2009 (Редактирано) леле къртиш човек накара ме да се усмихна а съм в такава депресия че си мислех че това няма да стане скоро Редактирано Февруари 12, 2009 от abn0rmal_J Цитирай
didopeshev Отговорено Февруари 12, 2009 Автор Отговорено Февруари 12, 2009 леле къртиш човек накара ме да се усмихна а съм в такава депресия че си мислех че това няма да стане скоро ха така радвам се , че помага Цитирай
Recommended Posts