Nicky.negative Публикувано Февруари 9, 2009 Публикувано Февруари 9, 2009 начии ъ...аз такова .. от бургас съм .. ники съм .. от има няма година се мъча да си правя разни дръмчета на fl .. ама сега съм решил да навляза по на вътре в тея неща....нямам никакви инструмени .. освен прясно инсталирани fl studio 8 & reason 3 ... нямам ни най малка идея как се работи с риизън ама се надявам до 3-4 години да започна да правя нещо ... стремя се към инди/електронна/рок/глам музика .. незнам дали такива стилове са постижими с този софтуер...незнам какво още ще ми трябва.. всъшност нищо не знам .. амаа .. се надявам да има навитаци които да помагат.. като за начало ако някой поне разясни основите в риизън ще съм много благодарен .. с фрути само дръмчета що год емога да си правя... опитвал съм една 2 песнички да направя - ама без успех .. иначе и текстове пиша ма те подхождат повече на поп /рок музика .. аа все някога може да направя нещо и с тях .. та толкова от мене .. :blush: Цитирай
Recommended Posts