Black Bird Публикувано Февруари 9, 2009 Публикувано Февруари 9, 2009 http://www.nalbantov.com/Dimi_Nalbantov_Ridge.mp3 Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Ай,отде я набара тази тамбура?!?Върха е!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 13, 2009 Автор Отговорено Февруари 13, 2009 Още малко от днес http://www.nalbantov.com/Dimi_Nalbantov_Ridge2.mp3 Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 13, 2009 Отговорено Февруари 13, 2009 Ашколсун,алтън гиби оолду!!!Гледам че завърташ към друг стил вече,ама ха така!Стига вече с тия сатраянски истории Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 13, 2009 Автор Отговорено Февруари 13, 2009 Йок проблем бе брат ми Даже и малката тарамбука си записах с микрофона...натурал става... Цитирай
assdgd Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 А от каде си го взел саза? От БГ или от Турция? МНого голем фен сам на тоя инструмент,звучи мнооо красиво :) Цитирай
assdgd Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 От Истамбул или от некаде другаде ,че аз мисля да ходя да си пазарувам инструменти от там и сабирам инфо. Ште сам ти мнооо благодарен :) Цитирай
Black Bird Отговорено Април 8, 2009 Автор Отговорено Април 8, 2009 (Редактирано) Да, от Истанбул! Смятам да ходя пак и да си купя Уд. Дими Редактирано Април 8, 2009 от Black Bird Цитирай
assdgd Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 (Редактирано) Аз сам се зарибил точно за същите два инструмента и мисля да ходя ма чак,август да пазарувам. мнооо благодарско за инфото.Аз до колкото знам там има цяла улица за инструменти та за тва питах дали от там е зет ,щот намерх саитове от които да си поръчам обаче искат мнооо кинти.А турците си падат търговци та мойе и да се пазариш. :) Пешо Редактирано Април 8, 2009 от assdgd Цитирай
PlamenM Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 Да, от Истанбул!Смятам да ходя пак и да си купя Уд. Дими Sir, наскоро гледах уд-ове в един магазин в Истанбули и ми се видяха зле чисто като сглобка. Аз наскоро си купих уд поръчан чрез приятел от Сирия - друг е въпроса че още не съм имал време да му сменя умрелите струни. Относно удовете виж тук Уд форум - хората са написали доста неша. Цитирай
Recommended Posts