same Публикувано Февруари 8, 2009 Публикувано Февруари 8, 2009 (Редактирано) Така значи аз се замимавам със музика и по конкретно правя хип-хоп инструментали. Търесх си някакъв по обикновен клавир като за начало с повечко звуци в него и един музикант ми предложи да си купя един миди контролер и отделно звукова карта Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme като ми каза че в нея имало наистина много звуци kicks drums hi-hats и др искам да попитам преди да взема решение защото никаде не видях в описанията и за тея звуци много се надявам на отговор Това + това ЦЪК Редактирано Февруари 8, 2009 от same Цитирай
emo_tion1 Отговорено Февруари 8, 2009 Отговорено Февруари 8, 2009 Звуковата карта е прилична, но относно звуците си взимаш да речем Fruity loops и там хиляди семпли на звуци може да изтеглиш от нета и то хубави и безплатни.За хип хоп не ти трябва кой знае какво обурудване. В смисъл, че едва ли ще ти се налага да записваш живи китари или саксофони или тем подобни въпреки че не е изключено Цитирай
same Отговорено Февруари 9, 2009 Автор Отговорено Февруари 9, 2009 Звуковата карта е прилична, но относно звуците си взимаш да речем Fruity loops и там хиляди семпли на звуци може да изтеглиш от нета и то хубави и безплатни.За хип хоп не ти трябва кой знае какво обурудване. В смисъл, че едва ли ще ти се налага да записваш живи китари или саксофони или тем подобни въпреки че не е изключено Ами аз си имам Fruity loops на нея работя но там няма много голям избор а за тази карта дето съм я пуснал ми казаха че в нея имало такива звуци аз това исках да разбера иначе не ми трябва клавирът се свързвал в нея и свирел чрез зьвуците в нея просто ако знаете дали това е така - дали има семпли в нея да кажете Цитирай
capri Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Fruity loops и там хиляди семпли на звуци може да изтеглиш от нета и то хубави и безплатни Май това е ключовото което трябва да знаеш Цитирай
same Отговорено Февруари 9, 2009 Автор Отговорено Февруари 9, 2009 Fruity loops и там хиляди семпли на звуци може да изтеглиш от нета и то хубави и безплатни Май това е ключовото което трябва да знаеш Знам бе хора че мога аз съм теглил но повечето са loops все пак искам да знам има ли звуци в тази звукова карта тва питам Цитирай
emo_tion1 Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Гледах и характеристиките на картата и никъде не пише, че има семпли нея. Доколкото знам обаче всяка звукова карта си поддържа стандартните general midi, даже и тези за 10 лева, но звучат гадно. Докато при тази карта, все пак е полупрофесионална и със сигурност ще има хубави звуци Цитирай
same Отговорено Февруари 9, 2009 Автор Отговорено Февруари 9, 2009 Гледах и характеристиките на картата и никъде не пише, че има семпли нея. Доколкото знам обаче всяка звукова карта си поддържа стандартните general midi, даже и тези за 10 лева, но звучат гадно. Докато при тази карта, все пак е полупрофесионална и със сигурност ще има хубави звуци исках да посабера малко инфо преди да копуам щото човекът който ми каза за тая схема с м аудио + Sound Blaster не го познавам и исках да се уверя аз имах и други отговори по други форуми така че наистина благодаря за добрия отзив Цитирай
Recommended Posts