YtseJam Публикувано Септември 22, 2005 Share Публикувано Септември 22, 2005 Днес минах оттам и някой беше оставил тази красота за продаване: Колкото и да не си падам по тази марка, барабанчето е убийствено, влюбих се от пръв поглед. Размерите са 12" х 7", дървото е клен, звукът е страшно чист и в същото време богат, никакво дразнещо дрънчене, кънтене и т.н. Цветът е страшно дълбок и красив също. Ужким е използвано, обаче е като ново, по резонансната кожа няма и един отпечатък от пръст, явно е пазено. Проблемът е само в 600те кинта, които са му обявили като цена. В хамерика се обажда на 330-350 долара, така че като за Европа цената не е надута, но все пак си е скъпичко за нашите стандарти. Ако имах кинтите обаче, щях да го отнеса. Но ако някой има възможността и желанието, изобщо няма да сбърка. Страшно як е тоя снеър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobalan Отговорено Септември 22, 2005 Share Отговорено Септември 22, 2005 Мога ли да отправя молба към модераторите да забранят достъпа на Katsko до тази тема? ВАЖНО Е!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Katsko Отговорено Септември 22, 2005 Share Отговорено Септември 22, 2005 КОПЕУЕ!!!!!!!ИСКААААААААМ!!!!!!потекоха ми лигите :inlove: :inlove: :inlove: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
evans Отговорено Септември 23, 2005 Share Отговорено Септември 23, 2005 страшно е ,ама тия 600кинта Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The Crow Отговорено Септември 23, 2005 Share Отговорено Септември 23, 2005 И аз го гледах това барабанче и като го видях найстина и аз се влюбих.Несъм го оглеждал много ама го ударих два пъти и просто немам думи .А и 12 '' ,а на мен точно такова ми трябва .Ама няма скоро да си проймам скоро такова ,защото както знаете си събирам за кардан .Но найстина барабанчето е УБИЕЦ :twisted: . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Katsko Отговорено Септември 23, 2005 Share Отговорено Септември 23, 2005 ако беше 14-ка и струваше 500 досега да съм го отнесъл..ееех... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
F.I.N.E. Отговорено Септември 28, 2005 Share Отговорено Септември 28, 2005 Предлагам обединение в джамбазка група с цел принудително отнемане на барабанчето, след което задружно поделяне по график :twisted: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AccesS Отговорено Септември 28, 2005 Share Отговорено Септември 28, 2005 а защо дружно не съберете пари няколко човека и да си го вземете, после ще свирите с него по график.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Katsko Отговорено Септември 28, 2005 Share Отговорено Септември 28, 2005 щото един кат го набара нема пускане..."MY PRECIOUSSSS!!!" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Red_Bull_Dog Отговорено Септември 28, 2005 Share Отговорено Септември 28, 2005 B_E_A_UTYfull,ама и аз предпочитам да е 14,без да робувам на баснята за киселото гроздеА и парите бих ги извадил-когато работи човек не е чак такъв зор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Katsko Отговорено Септември 28, 2005 Share Отговорено Септември 28, 2005 ми аз работя професия "музикант"сети се колко пари имам(па и отскоро-озвучител,мани,мани) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Септември 28, 2005 Автор Share Отговорено Септември 28, 2005 Ако беше 13ка и ако не беше Пърл, щях да го отнеса веднага, кинти се намират. Но просто ми направи впечатление, че вади много добър звук и затова пуснах тема за него, дано някой друг от нас го отнесе. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The Crow Отговорено Септември 29, 2005 Share Отговорено Септември 29, 2005 ХАХАХАХА т'ва за поделянето на парите ме разби . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hlebara Отговорено Октомври 3, 2005 Share Отговорено Октомври 3, 2005 Барабачето е убиец но аз си търся 14 инчово. Ако някой чуе нешто да пише. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts