BTZ Публикувано Февруари 7, 2009 Публикувано Февруари 7, 2009 (Редактирано) На този слот каквото закача, нещо се дъни.Като пример бях сложил SB Live да и ползвам MIDI порта - MIDI сигнала влезаше , също аудио изхода работеше, а audio IN - не . При запис с S Forge въобще не помръдва маркера.Пробвах да сложа IEEE 1394 control panel го вижда само толкоз... LAN също На дъното имам 3 PCI и 1 PCI e слота.В биоса виждам само 2 Дайте идея за някякъв тест или решение на проблема http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mother...?ProductID=2466 Редактирано Февруари 7, 2009 от BTZ Цитирай
aviper Отговорено Февруари 7, 2009 Отговорено Февруари 7, 2009 На този слот каквото закача, нещо се дъни.Като пример бях сложил SB Live да и ползвам MIDI порта - MIDI сигнала влезаше , също аудио изхода работеше, а audio IN - не . При запис с S Forge въобще не помръдва маркера.Пробвах да сложа IEEE 1394 control panel го вижда само толкоз... LAN същоНа дъното имам 3 PCI и 1 PCI e слота.В биоса виждам само 2 Дайте идея за някякъв тест или решение на проблема http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mother...?ProductID=2466 Може да се дъни, защото има настъпено IRQ с друг слот. И като сложиш две у-ва на тези PCI слотове - те се омазват. Със звуковите карти нямам много тренинг, но чета из нета, че са доста придирчиви за собствено IRQ. Но пък с лан карти дори с настъпени IRQ-та би трябвало да си работи (било то и по-бавно). Цитирай
BTZ Отговорено Февруари 7, 2009 Автор Отговорено Февруари 7, 2009 Дори след автоматичен ъпдейт на биоса в PnP/PCI Configurations се виждат само 2 PCI слота Цитирай
BTZ Отговорено Февруари 8, 2009 Автор Отговорено Февруари 8, 2009 Моля ви за помощ !!! Дъното ми е GA-945GCM-S2 а биоса е за GA-945GCMХ-S2 ( Втория е за 2 PCI шини ) Опитвам да флашна по 3 те начина , и в 3 те случая дава грешка. Цитирай
capri Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 май повечко могат да ти помогнат момчетата от форума на hardware.bg Цитирай
LOE Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Всеки път когато съм имал проблем с някой хардуер, най вече с аудио карта, съм си мислил, че проблема е от това, че дели прекъсване с друг хардуер, и в 99% от случаите не е било така. Съвсем възможно е някое друго устройство да ти създава проблемите, пробвай да си ъпдейтнеш всичките драйвери, да забраниш от биоса всичко, което не ти трябва и виж как ще е Цитирай
dimitarshenkov Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 (Редактирано) новите дъна това не проблем имам предвид прекъсванията Редактирано Февруари 11, 2009 от dimitarshenkov Цитирай
BTZ Отговорено Февруари 13, 2009 Автор Отговорено Февруари 13, 2009 Писах няколко пъти до съпорта на гигабайт но те си знаят стандартните отговори на най задаваните въпроси. И пак не мога да си обясня защо дъното ми на което е написан модела и версията не иска да си качи неговия биос ,Всичко друго ми работи добре ,но ми трябва третия PCI слот.Много кофти работа Цитирай
Recommended Posts