Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

На този слот каквото закача, нещо се дъни.Като пример бях сложил SB Live да и ползвам MIDI порта - MIDI сигнала влезаше , също аудио изхода работеше, а audio IN - не . При запис с S Forge въобще не помръдва маркера.Пробвах да сложа IEEE 1394 control panel го вижда само толкоз... LAN също

На дъното имам 3 PCI и 1 PCI e слота.В биоса виждам само 2 Дайте идея за някякъв тест или решение на проблема http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mother...?ProductID=2466

Редактирано от BTZ
Отговорено
На този слот каквото закача, нещо се дъни.Като пример бях сложил SB Live да и ползвам MIDI порта - MIDI сигнала влезаше , също аудио изхода работеше, а audio IN - не . При запис с S Forge въобще не помръдва маркера.Пробвах да сложа IEEE 1394 control panel го вижда само толкоз... LAN също

На дъното имам 3 PCI и 1 PCI e слота.В биоса виждам само 2 Дайте идея за някякъв тест или решение на проблема http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mother...?ProductID=2466

Може да се дъни, защото има настъпено IRQ с друг слот. И като сложиш две у-ва на тези PCI слотове - те се омазват. Със звуковите карти нямам много тренинг, но чета из нета, че са доста придирчиви за собствено IRQ. Но пък с лан карти дори с настъпени IRQ-та би трябвало да си работи (било то и по-бавно).

Отговорено

Моля ви за помощ !!! Дъното ми е GA-945GCM-S2 а биоса е за GA-945GCMХ-S2 ( Втория е за 2 PCI шини ) Опитвам да флашна по 3 те начина , и в 3 те случая дава грешка.

Отговорено

Всеки път когато съм имал проблем с някой хардуер, най вече с аудио карта, съм си мислил, че проблема е от това, че дели прекъсване с друг хардуер, и в 99% от случаите не е било така.

Съвсем възможно е някое друго устройство да ти създава проблемите, пробвай да си ъпдейтнеш всичките драйвери, да забраниш от биоса всичко, което не ти трябва и виж как ще е

Отговорено

Писах няколко пъти до съпорта на гигабайт но те си знаят стандартните отговори на най задаваните въпроси. И пак не мога да си обясня защо дъното ми на което е написан модела и версията не иска да си качи неговия биос ,Всичко друго ми работи добре ,но ми трябва третия PCI слот.Много кофти работа