Black Bird Публикувано Септември 22, 2005 Share Публикувано Септември 22, 2005 Някой да има Стайберг Groove Agent 2 и да сподели повече за него? Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Септември 22, 2005 Share Отговорено Септември 22, 2005 Аз го смъкнах преди време, но нещо не ме зарадва и не го ползвам. Нямаше нито един готов груув вътре, който да ми върши рапота, а ставаше дума за прост прав ритъм. Иначе има всякакви завъртулки. Не те улеснява кой знае колко много, но е по-добре отколкото сам да си редиш барабаните. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sieger Отговорено Септември 22, 2005 Share Отговорено Септември 22, 2005 Имам го! Лично на мен не ми харесва ни най-малко! Има адски еднообразни ритми и "хилядите възможности който предлага" са меко казано неизползваеми. Замисъла е интересен, изпълнението е куцо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Септември 22, 2005 Автор Share Отговорено Септември 22, 2005 говоря за версия 2 едно я имам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Септември 22, 2005 Share Отговорено Септември 22, 2005 Аз също говоря за GrooveAgent 2. Не забравяй, че имам вродена фобия към работа с MIDI (или по-скоро вроден мързел), така че недей много да ми обръщаш внимание на недоволстванията. :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Септември 22, 2005 Share Отговорено Септември 22, 2005 Колко е голямо това нещо? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts