Aresius Публикувано Февруари 5, 2009 Публикувано Февруари 5, 2009 Тези, които са запознати с музиката, която правя, знаят, че основно съм се съсредоточил върху симфоничните композициi. Но ето, че този път реших да направя нещо - ей така за разнообразие и за забавление - което досега не бях правил - парче със силно изразен близкоизточен етно елемент. Дудук, саз, етно стрингс... абе мазна чалга, ако питате мен. ) Доскоро ако някой ми беше казал, че ще направя подобна композиция, щях да му се изсмея в лицето, но ето как се променят нещата... Който има три минути за губене, може да чуе резултата тук ---> THE CARAVAN Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 5, 2009 Отговорено Февруари 5, 2009 Ами това е първото от твоите, което, така да се каже ме грабна. Ако намекваш, че съм мазен чалгар... Цитирай
Aresius Отговорено Февруари 5, 2009 Автор Отговорено Февруари 5, 2009 E, не, ама аз кат чуя дудуци, мудуци и тем подобни маанета и ми се повдига. А обикновено така става кат слушам чалга А най-интересното е, че любимата ми музика е метъла. Метълист съм от почти 25 години, ама глей кви маанета прая. Е, добре де - етно, аре от мен да мине Цитирай
fildi Отговорено Февруари 6, 2009 Отговорено Февруари 6, 2009 изслушах цялото парче и не ми прилоша обаче си представях една туркиня-кючекчийка как върти дупе пред очите ми, а аз пуша наргиле в този момент и всичко това в задимен турски вертеп за стила си парчето е много добро, даже бих казал СУПЕР Цитирай
Aresius Отговорено Февруари 6, 2009 Автор Отговорено Февруари 6, 2009 изслушах цялото парче и не ми прилоша обаче си представях една туркиня-кючекчийка как върти дупе пред очите ми, а аз пуша наргиле в този момент и всичко това в задимен турски вертеп за стила си парчето е много добро, даже бих казал СУПЕР Ей, браво! Имаш добро въображение. Можеше да е по-зле - да си представиш, че си в турската баня и някакъв гол, дебел и космат тучин върти гибек! Идеята беше да си представят слушателите един керван, който се движи бавно нейде из пустинята. Ама честно казано, твоята версия по ми харесва. Цитирай
vanboy Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Това ми допадна още повече от предното ти творение..може би защото ориенталския стил ме трогва .Фантазията и опита са ти в изобилие.Успехи! Цитирай
Recommended Posts