Jump to content
Българският форум за музиканти

Атриум


Atrium

Recommended Posts

  • 2 years later...

Здравейте.

Наскоро видях, че fLiSk е "ъпдейтнал" темата си.. И реших най-нагло да го копирам, тъй като при мен също нещата вече са много по-различни. :)

 

Лелеее, кога минаха две години и половина?! Преди горе-долу толкова се регистрирах тук.. :)

 

Ето, почвам, както си му е реда, по формичката:

 

1. Nickname: Atrium, все още. Без изгледи за промяна. ;)

 

2. Възраст: 20 години.

 

3. Образование: Средно и разни опити за висше.. :rocker: До скоро учих руска филология, това лято се надявам да запиша друго.

 

4. Моите инструменти :) : Бас. Най-вече бас. Както се вижда и от предните постове, мечтата ми. :) Всъщност, също като AXE мога да кажа, че съм човек с няколко мечти по-малко. :) И като че ли тук е момента да благодаря отново на IgniteAll. Ignite-че, благодаря за отделеното време и съветите преди купуването! :Piano: А наскоро момичето ми ме зарадва с тарамбука за рождения ден. :wub: Освен това имам и две китари, които не стават за нищо друго, освен за ремонт.. :drummer: Пазя ги, защото имат емоционална стойност за мен.. А и все някога ще ги ремонтирам, обещавам! :)

 

5. Предпочитан музикален стил: Предимно слушам рок. Като цяло - рок, метъл, също и електронна музика, както и смески между тези стилове. С разни залитания насам и натам. Без чалга, ако обичате. :virtuoz: Съответно, това са и стиловете, в които искам да творя.

 

6. Вашият вдъхновител: Първия път тук написах Maynard. Г-н Keenan още е специална личност за мен, но вече мога да кажа и още нещо. Мои вдъхновители са хората, които не спират да се занимават с музика, въпреки пречките, които срещат. Както и хора, които успяват да докоснат част от мен с музиката си.

 

7. Досегашни (не)реализирани проекти: Реализирани проекти нямам. А нереализирани - проект за електронна музика. Засега непобликуван никъде. И сигурно ще претърпи доста промени, преди да види бял свят. По мнения на няколко човека, чули нещата, имам бъдеще на българската сцена за електронна музика. Не знам дали е така, но ако пожъна някакъв успех, би било голяма радост за мен. Така или иначе, в момента проекта е замразен, защото се занимавам само с бас китарата.

 

8. Странични интереси:

Сноуборд. Не съм карал кой знае колко много, но е любов за цял живот. Надявам се да имам все повече възможност за каране в близките години. Че и далечните. :)

Компютърни игри. Имам компютър от вече близо 8 години и за това време НЕ съм спирал да играя. Не мисля и да спирам. Винаги мога да го правя. Дори, за мой най-голям срам, мога да кажа, че часовете, които прекарвам пред компютъра, са повече от часовете с баса.. :blush:

Чужди езици. Харесва ми да уча нови и интересни езици. Това е едно от нещата, които правя добре и с желание, стига да имам времето и енергията.

 

9. В кратце (или с две думи за мен самия): Непоправим мечтател и романтик. :) Освен това, много лудо влюбен и щастливо обичан. :) И малко несериозен за някои неща, ако трябва да съм откровен.. :dance:

 

 

И накрая, искам да споделя нещо. :)

Може да не пиша много тук (34 коментара за повече от две години, хаха) но.. за сметка на това съм редовен посетител. Макар и повечето пъти дори инкогнито. :) Може да не говоря много, но... смея да кажа, че съм изчел повечето неща в този форум, които ме интересуват или ми се струват интересни. Освен това познавам повечето от редовно пишещите тук, някои дори и по име, не само по ник. Странно е, защото мен никой не ме знае, все пак, почти не се вясвам официално, а на мен ми се случва много често да влезна тук, да видя някоя тема и да си кажа "я видя какво е писал Никифена.." :) Просто съм влизал тук предимно за информация, или просто за да счупя малко свободно време по приятен начин и никога не ми се е налагало да съм активна част от вашето общество. Но пък.. не виждам защо да не се промени това. :) Приятни хора сте, всичките.

 

И така, здравейте отново! :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.