ivan hristov Публикувано Февруари 3, 2009 Публикувано Февруари 3, 2009 здравейте! купих си наскоро Roland GW8 и виждам зор с MIDI настройките. някой може ли да ми каже как мога да накарам клавира да према 2 канала които да свирят друм сетове. много благодаря предварително! Цитирай
Tim1 Отговорено Февруари 8, 2009 Отговорено Февруари 8, 2009 Не мога да разбера точно какво желаеш.Аз също си купих наскоро същия синтезатор.Справям се донякъде с настройките с програмата CakeWalk. Има доста работа-но като се схване принципа,не е толкова трудно.Има няколко момента които не мога да задвижа-например,на 4 миди канал трябва да стартира на дескопа,обаче не мога да го настроя -стои само едно пиано /например/.Или стартира програмченджа-ама ако мидито го пусна от лаптопа-на CakeWalk и то ако не светят бутоните на Цитирай
ivan hristov Отговорено Февруари 8, 2009 Автор Отговорено Февруари 8, 2009 искам да използвам саунди от разли4ни друм сетове(например соло барабан от Стандард и каса от Поуер сетовете) но трябжа клавира да може да свири 2 трака на 10 канал а не занам как да го накарам. Цитирай
Tim1 Отговорено Февруари 8, 2009 Отговорено Февруари 8, 2009 искам да използвам саунди от разли4ни друм сетове(например соло барабан от Стандард и каса от Поуерсетовете) но трябжа клавира да може да свири 2 трака на 10 канал а не занам как да го накарам. Не съм правил тази комбинация и не знам. Аз използвам барабани-1157 . Имат здрава каса. Недостатък на този синтезатор е кофтито каса-звучи шумно,меко, няма саунд.Бих го сравнил с как звучи отпуснат селски тъпан,даул...подобно звучи на дженерал миди 2. Но 1157 мисля,че дават приемлив саунд-пробвай ги. Само искам отново да те попитам-как си го направил-с какви настроики по синта- да стартира на дескопа 4 миди-канал.Нали на повечето синтезатори,на екрана на дескопа се изписва upper 1-който е 4 миди канал,и да зареди инструмента-който сме сложили в програмченджа ? Например на някое народно- да се зареди акордеон на клавуатурата ? Как го правиш ? Цитирай
Recommended Posts