Geo Публикувано Септември 20, 2005 Публикувано Септември 20, 2005 Гмейл-TRIPLEX експеримент за преплитането на три басови партии в единна мелодия. Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 Гео, луд си бе човек!!!! супер! мога цял ден да ги слушам твойте неща и пак ще се насирам от кеф! бравос! Цитирай
Geo Отговорено Септември 20, 2005 Автор Отговорено Септември 20, 2005 Благодаря ти,че отделяш време да ми слушаш измишльотините,но какво да правя като ми извират идеи и трябва да ги споделя с колеги? Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 еееее, заслужава си, въпреки че са измишлйотини сори за офтопика ама с какво правиш дръмовете? Цитирай
Geo Отговорено Септември 21, 2005 Автор Отговорено Септември 21, 2005 С Алесис СР16.Знам,че много от музикантите не го харесват,но мен ме устройва.Добър звук вади-да не забравяме,че го ползвам като малко по-сложен метроном. Цитирай
Recommended Posts