max_paine Публикувано Септември 20, 2005 Публикувано Септември 20, 2005 predvaritelno se izvinqvam no nqmam cyrilllic a na tova pc ot kadeto post-vam ne moga da sloja..Hora kajete mi neshto za silvertone Blues Master SSLA30 --ima i edno url http://www.silvertoneguitar.com/electric.p...master_-_ssla30 aide vijte i mi kajete ot kade moga v bg da si nabavq takova neshto??? Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 питай в Динакорд - те продават китари Силвъртон. Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 ами свирил съм на такава в динакорд. каков да ти кажа...не бях особено очарован. и по-добри китари съм хващал ако погледнем от друга страна - за любителски свирене е перфектна. ако и тупнеш едни хубави адаптори ще заспи само че не помня колко струваше.....ако не е много скъпа си заслужава надявам се че съм ти бил полезен Цитирай
npace Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 ми аз знам само една силвъртон в динакорд, ама не съм и разпитвал. ама до колкото знам на тая фирма адаптерите им куцат Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 да. това беше едно от нещата които ми направиха лошо впечатление. наистина адапторите са зле другото е че китарата беше малко остричка а струните бръмчаха по праговете иначе като цяло не беше зле, може би е въпрос на малко играчка с тръс род-а Цитирай
Recommended Posts