Kikata Публикувано Януари 31, 2009 Публикувано Януари 31, 2009 Значи мисля да си купя една китарка електрическа втора ръка но е обелена боята по краищата.Горе дилу колко ще струва да се пребоядиса ако може само ръбовете.Олющени са 3-4 триъгълни пърченца със лице всяко по 10 см. Цитирай
vlex Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Само ако тангентите на описаните окръжности, успоредни на хипотенузите на триъгълниците сключват ъгъл един с друг 60 градуса е поправимо. Иначе не е... Пич, не се занимавай с глупости. Толкова важно ли е дали първата ти китара ще е олюпена или не? Ако сам почнеш да я боядисваш може и тройно да ти излезе. Аз съм боядисвал и с консумативи за 3-40лв. rgbdesign пък например казва, че му излиза 80-100 с лака и полирането. Зависи кой го прави, зависи и как го прави. (можеш да се свържеш с rgb тук във форума и да го питаш), но по мое мнение не е толкова голяма болка, че са люпнати 2-3 парченца от боята, особено ако искаш да се учиш да свириш на нея, а не да се оглеждаш сутрин като станеш в лака й. Пък и да не забравяме, че доста хора си люпят и трошат китарите, за да изглеждали по-винтидж... Ае не се спичай, ами жули по-добре струните. Поздрави, Влад Цитирай
Kikata Отговорено Февруари 1, 2009 Автор Отговорено Февруари 1, 2009 Мерси за отговора просто ме интересуваше дали ще излезе евтино (околко 40-60 лв) или по скъпичко. Цитирай
Georgi Georgiev Отговорено Февруари 19, 2009 Отговорено Февруари 19, 2009 Мерси за отговора просто ме интересуваше дали ще излезе евтино (околко 40-60 лв) или по скъпичко. Има една тема "Отличен тунинг" на Ivita обади и се и се договори.Така китарата хем ще е нарисувана хем лакирана Цитирай
Recommended Posts