ultramega Публикувано Януари 31, 2009 Share Публикувано Януари 31, 2009 кавър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Badan Отговорено Януари 31, 2009 Share Отговорено Януари 31, 2009 Много добре се е получил кавъра Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Polyphone Отговорено Януари 31, 2009 Share Отговорено Януари 31, 2009 Екстра е! Ти ли пееш ? Страхотен теноров глас - естествен, лек, непринуден и чист! Само имам две забележки - в началото синтетичните вокали нещо много изкуствено звучат И другото -в припева липсва трития глас - хармоничният пълнеж. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Януари 31, 2009 Автор Share Отговорено Януари 31, 2009 ^ Не не съм аз . Определено не си позволявам да пея дори насаме. Гласът е женски. Само аранжимента е от мен . Певицата ме помоли да вдигна с един тон , но поради моя мързел да правя всичко наново остана така. Предполагам това затруднение което и причиних оказва влияние на пеенето . Иначе благодаря за коментара и градивната критика. Гласовете в на чалото са си зле и аз го знам, но нямам по добър семпъл под ръка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lizardman Отговорено Януари 31, 2009 Share Отговорено Януари 31, 2009 Много добре направено, поздравления. Вокалистката наистина е непринудена, което е много чаровно - ако можеш да я навиеш за нещо по-така, ще е супер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Polyphone Отговорено Февруари 2, 2009 Share Отговорено Февруари 2, 2009 (Редактирано) ^ Не не съм аз . Определено не си позволявам да пея дори насаме.Гласът е женски. Само аранжимента е от мен . Певицата ме помоли да вдигна с един тон , но поради моя мързел да правя всичко наново остана така. Предполагам това затруднение което и причиних оказва влияние на пеенето . Иначе благодаря за коментара и градивната критика. Гласовете в на чалото са си зле и аз го знам, но нямам по добър семпъл под ръка. Леле, аз май съм оглушал. Наистина си помислих, че вокалът е теноров. Факт е обаче, че гласът е много приятен за слушане. пп Навремето в един от хоровете, където пеех имаше една много талантлива мома, чийто глас беше толкоз нисък - алт тенорино, че пееше не с алтите , а с тенорите. Редактирано Февруари 2, 2009 от Polyphone Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Февруари 3, 2009 Share Отговорено Февруари 3, 2009 Много добре пипнат кавър . Бравус Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Февруари 3, 2009 Share Отговорено Февруари 3, 2009 Ултрамега, слушах, слушах, накрая реших да кажа няколко глупости: 1. Бебето на твоя аватар денси много тарикатски на това парче! 2. Да беше послушал момичето, да вдигнеш парчето с един тон - някои от фигурите на куплета са й трудни, щото едва "пипа" ниските тонове. Не че Майкъл Джексън се справя по-добре, но динамически гласът потъва на тия места. 3. Наблюдавам една много похвална здравинка в ритъм секцията и апелирам да я доразвиете към финала на парчето... 4. Като заговорих за финала..., тия повторения на припева налагат градация към нещо. В оригинала накрая има едни отпявания, та даже нещо като контрамелодийка. Тука предлагам гласът и китарата да си "пускат пасове" на фона на припевчето. Иначе... пеенето на Майкъл Джексън е с много експлозивни атаки и никакво разпяване, а във вашия вариант ми липсват напрежението и "акцентите". Иде повече като парче за Mike and the Mechanics (говоря за лириката в пеенето най-вече). Ама, мисля си, по-якичка китарка и един разработен финал, ще свършат супер работа! С усет се е справила певицата, още маалко ако "финосате" изпълнението, парчето ще звукне доста... аранжирано... За живи участия ли ви е или... ей така, да си го запишете? Ако ви е за участия..., нагрейте финала и ще стане бомба! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Февруари 4, 2009 Автор Share Отговорено Февруари 4, 2009 (Редактирано) lizardman имаме доста проекти с тази вокалистка, защото свирим в една група. Дано някои от тях да отговарят, на твоето "нещо по-така" dedomitoБлагодаря ти за позитивизма. Polyphone пак казвам, парчето не е изсвирено така , както то трябва, за да изяви певицата най-добрите си възможности. Имайки предвид , мтвоите форумни изяви , знам че си доста вещ в нещата , за които говориш и никак, не подценявам , коментара ти , а напротив, вадя си поуки от това Angelina харева ми стремежа , към оптимална обективност и същевремено ,изказвайки слабостите, за който аз , наистина съм подозирал. Не съм търсил хвала тука и ако, случайно има такава, знам от кого бих я оценил,стига да е от когото трябва. Всички забележки са оснвателни, като бебето изобщо не съм го пускал като смекчаващ , обстоятелствата елемнт , но ти явно, реши да ги смекчиш с каквото има под ръка Както и да е , претенции за величие от моя страна (а и от на вокалистката, мисля) няма. Парчето е записано само и изключително, за удоволствие. Свирим, с надеждата че някой ден, ще се научим Редактирано Февруари 4, 2009 от ultramega Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Февруари 4, 2009 Share Отговорено Февруари 4, 2009 ... Всички забележки са оснвателни, като бебето изобщо не съм го пускал като смекчаващ , обстоятелствата елемнт , но ти явно, реши да ги смекчиш с каквото има под ръка Не, бебето няма отношение към парчето, но тоя аватар просто ми създава настроение, като вляза във форума, и сега намерих повод да си го кажа. Както и да е , претенции за величие от моя страна (а и от на вокалистката, мисля) няма. Парчето е записано само и изключително, за удоволствие. Свирим, с надеждата че някой ден, ще се научим Добре е, че сте в една група с певицата, значи трудът няма да иде зян! Аз никъде не съм отчела да имаш претенции за величие, напротив, в доста от композициите и кавърите откривам една... интелигентна непринуденост (много приятно качество, та затова се вслушвам, белким и аз отбера нещо от нея!) Но ти слушам нещата и, честно казано, ги оценявам на ръба между силното музикално послание и един "работен схематизъм". Тази, последната характеристика, се отиграва с повечко усилие - да не звучат парчетата сурови. Положите ли го, мисля, че съвсем основателно ще можеш да се биеш в гърдите и да викаш, че ти е умряла циганката! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Февруари 4, 2009 Автор Share Отговорено Февруари 4, 2009 1. Бебето на твоя аватар денси много тарикатски на това парче! Сега забелязвам, че наистина танца се връзва с музиката хаха Аз никъде не съм отчела да имаш претенции за величие... Права си, ... включила ми се е накаква глупава защитна реакция, почнал съм да се оправдавам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Февруари 4, 2009 Share Отговорено Февруари 4, 2009 Лелеее, как си измъчил певицата с тая тоналност! Направо си личи, че не пее с кеф, ами се мъчи да изкара тонове, нехарактерни за диапазона й, които да не зчуват фалшиво. Когато центъра на работата е изместен по такъв начин: да стане парчето, но няма значение дали ще е изпълнено свободно, това е първото нещо, което си проличава. Вземи си научи партията с тон нагоре и пуснете пак. Мацката е с много много приятен и обработен глас. Има усет и интелект в пеенето й. Не я прецаквайте повече. Мързелът е ужасна причина. Поздрави и успех! П.П: Ей, за пореден път доказателство, че талантът върви ръка за ръка с мързела. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Polyphone Отговорено Февруари 4, 2009 Share Отговорено Февруари 4, 2009 ultramega, имате ли други записи на поп парчета да чуем? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Февруари 4, 2009 Автор Share Отговорено Февруари 4, 2009 Всичко друго ни е авторско. Тука бях пускал в "Авторска музика " едно от тях. Сега е малко по завършено, да не казвам че сме финлизирали , че не смея Самия запис естествено има недостатъци, като клипвания и жужене от кабел и т.н. http://www.4shared.com/file/84471431/bc7e8..._With_Love.html Не знам доколко е поп това парче де. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Polyphone Отговорено Февруари 6, 2009 Share Отговорено Февруари 6, 2009 (Редактирано) Супер ви е парчето !!! Много изпипано свирите, а певицата ви, като споменах има много приятен глас - и нещо приятно-меланхолично в тембъра й. Редактирано Февруари 25, 2009 от eL_NinYo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts