stratocaster Публикувано Септември 20, 2005 Публикувано Септември 20, 2005 вчера вечерта както пекох чушки до 3 през нощта ми стана интересно ако бях чушка как щях да се чувствам когато ме наврат в чушкопека преди 1-вата минута е когато си седи при другите чушки и се готви да пукне след 1-вата е когато я навират мале много съм тъп http://4545.hit.bg/90.mp3 и на Гмаил я има критикувайте на воля Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 20, 2005 Автор Отговорено Септември 20, 2005 йайайайа еми вече съм с хубав микрофонец и тоя път не ме домързя да направя отделни тракове :green: Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 Добро е. Само че думата чушкопек предполага бърсане на пот от морно чело и схванат кръст от цял ден клечане на балкона, а песничката е много сериозна такава една, почти драматична. Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 20, 2005 Автор Отговорено Септември 20, 2005 добре де, забравете за чушкопека не се връзва с пейзажа ама аз като ги пека се опъвам ан шезлонга с 2 двулитрови бири до мене Цитирай
Shakesbeer Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 Хвала!!! Тамън купих чушките... Ела да мислиме албум. В CD версията ще има и бонус - патладжани Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 20, 2005 Автор Отговорено Септември 20, 2005 албума ще се казва 'зарзават' Цитирай
jFog Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 много брутално я навря с кво каза прайш звук (много взех да се интересувам на последък) Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 20, 2005 Автор Отговорено Септември 20, 2005 брутално я еми с един ампец Ямаха и с микрофонец директно в саунд картата наврян Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 (Редактирано) яяяяяяяя тва е много добро бе чавдаре. доста добре изсвирено, само не ме кефят шумовете между откосите при влизането на китарата с дист - нарочно ли си ги пуснал да минат или те е мързяло да го пресвириш ? иначе евала - много е готино тва. трябва и по-дълго да го направиш и със соло Редактирано Септември 20, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Katsko Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 "квинтесенция на борбата за живот на онеправданите и потиснати есенни чушки" просълзих се... никога повече няма да гледам на печените чушки по същия начин-погледна ли ги ще си представям как с ужасни вопли се пукат в чушкопека.... иначе да ти е честито микрофончето...касата ми вече опустя без него...ама със здраве да си го ползваш Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 20, 2005 Автор Отговорено Септември 20, 2005 благодаря че отделихте време да чуете. Пешо, благодаря за хубавите думи. ами не че ме домързя да ги махна ама викам така е по-естествено (демек домързя ме) Katsko - и аз приодбих вече това странно носталгично чувство. но това няма да ми попречи да си ги правя на салата де Цитирай
maringtr Отговорено Септември 23, 2005 Отговорено Септември 23, 2005 Тва парче кефи здраво, особено брутализма след 1вата минута Цитирай
Recommended Posts