BL33D1N6_M3 Публикувано Януари 30, 2009 Публикувано Януари 30, 2009 Сега видях цената на уроците в ЦМИ и се шокирах. Не знам дали е от мен, но 88 лева за четири пъти в месеца ми се струва много. Знам, че звучи несериозно, но тъй като сам ще си ги плащам, няма да искам пари от родители, баби и дядовци и т.н., цената за мен е много важна. Някой може ли да ми предложи уроци по бас китара в София за по-ниска цена? Пишете тук или на ЛС. ПП: Нищо против ЦМИ, проблемът ми е чисто финансов. Цитирай
makedonetsa Отговорено Януари 30, 2009 Отговорено Януари 30, 2009 Цената е такава и изобщо не е висока ! ЦМИ е организация, която не е в сивия сектор на икономиката, и от тези пари 20% е само ДДС-то ! Като добавиш осигуровки и т.н, и урока става дори евтин ! Искам и друго да добавя, което доста хора във форума не разбират. Когато искаш Мерцедес , даваш пари за Мерцедес ! Когато искаш Жигула, даваш пари за Жигула ! При нас е пълно с хора, които са взимали години уроци за по левче и в момента съм в ролята не само на тяхен преподавател, но и в ролята на човек, който им урежда часове по лекари и игло терапевти ! Дали наистина това е евтино ? Така че , нека всеки се замисли първо за това, за какво дава пари, и след това колко !? По тази тема Аз вече няма да правя коментар ! С уважение Цветан Георгиев Цитирай
Recommended Posts