Polyphone Публикувано Януари 29, 2009 Публикувано Януари 29, 2009 Акустично кавърче с кремонката ми, там-тама и импровизиран бас-глас, плюс 4 гласа. Малко поизмених акордите и мелодията в първия куплет, дано не е много претенциозно... Не места бъркам текста, че трябваше едновременно със записа и да крепа малката да не се изтърси от стола. http://www.esnips.com/doc/ec9bf997-66e2-42...8752d2128e1/elo Дано ви хареса! Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 29, 2009 Отговорено Януари 29, 2009 Браво, Дедо, мноо приятно и релаксиращо. Донт стоп, дтиб. Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 30, 2009 Автор Отговорено Януари 30, 2009 Благодаря, достолепний! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Януари 30, 2009 Отговорено Януари 30, 2009 Много добър избор! (Предишното ти парче на ELO беше малко като шансон... ) Очаквам с нетърпение да му добавиш най-хубавото, на което си способен - бас линията! (Ем ше му заковеш ритъма, ем ще "поизправиш гръбнака" на некои пързалки из хармонията, ем ше компенсираш тия глисанди в пеенето на места...) Наистина донт стоп! Направи го по тоя начин и шъ звукне като убийствен рок (какъвто е и смисълът на това парче). Иначе много приятни забежки в китарката и армонията (малко като из соловите албуми на Пол Маккартни ти идва...) Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 30, 2009 Автор Отговорено Януари 30, 2009 Мерси eL_NinYo ! Ангелинке, май нещо гласът ми не става за рок парчета, от снощи ме дере гърлото заради тази песен. Исках преднамерено да си придам метална бленда ... ама не е за мен дрането. Осъзнавам едно - няма по-хубаво и по-естествено нещо от това човек да си пее както му идва отвътре, с непринудено звучене. А това за сър Пол направо си е комплимент, от ранно детство той е моят музикален кумир. Цитирай
yotzzo Отговорено Януари 30, 2009 Отговорено Януари 30, 2009 Трети път започвам да пиша и пак не се получава... Много стилно и оригинално. Скоро ще ги събереш като за албум! Радвам се да те чуя отново! Ще те разочаровам, обаче - не ми звучи като сър Поли. Но, от друга страна не ми звучи като нищо познато, което би трябвало да те радва повече! на припева не се ли пееше "whamalamabamalama"? Навремето го свирехме с един пунктуален кръчмар, няма значение. Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 31, 2009 Автор Отговорено Януари 31, 2009 Мерси, Боби! Да, разбира се, радва ме да чуя от вас, че не звучи познато, макар че ми се щеше да наподобява на Маккартни или Бич Бойз. Но наистина, по-добре да има лично звучене отколкото копи/пейст. пп да ти кажа, не знам какво точно се пее на припева, но мисля по спомен, че това се изпълнява с помощта на тогавашните синтезатори Цитирай
Recommended Posts