Zball Публикувано Януари 29, 2009 Публикувано Януари 29, 2009 Пичове някои може ли да ми каже от къде мога да си купя адаптер със раклонителчета за захранжане на 4+ педала.Магазин във Варна Цитирай
dip4ikov Отговорено Януари 29, 2009 Отговорено Януари 29, 2009 Адаптери ша намериш ама разклоненията тряя 'майстор' да ги прави Цитирай
Orion Отговорено Януари 29, 2009 Отговорено Януари 29, 2009 Aко не държиш на Варна /има и куриери/ - ей това е истината: N audio Power box Цитирай
Arcturus666 Отговорено Януари 29, 2009 Отговорено Януари 29, 2009 Пичове някои може ли да ми каже от къде мога да си купя адаптер със раклонителчета за захранжане на 4+ педала.Магазин във Варна здрасти аз имам такъв паралелен кабел за захранване на 8 камиончета.кабела е на Roland/Boss.Японски е и е чисто нов.не е отварян въобще.купуван е от xxxx.Не ми трябва защото си взех Boss BCB-60 Pedal board а в куфара си има всички необходими кабели и този ми идва в повече.ако те интересува пиши ЛС Цитирай
Recommended Posts