Spaz Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Ами............... Джоланка? ще ти кажа една Джоланка на тебе!!? :killyou: не може ли само Джо или Джоли или нещо такова,какви са тия джолани,пържоли,бон-филета а защо не джон,джони,джонка,джон силвър шегувам се джо не е ли малко....мъжко?джоли май е по-добре :hello: hey Joe? Цитирай
One_Voice Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 и btw някой може ли да ми каже някоя хубава програма за звукозапис,с която да мога да записвам по-дълги песни ! виж в софтуер раздела има разните Cubase и тем подобни + доста обяснения имаше как да извлечем макс качество Цитирай
Kelly Отговорено Октомври 1, 2005 Автор Отговорено Октомври 1, 2005 ааа вярно!!! как пък не се сетих там да погледна мерси,че ме подсети! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Абе мани ти свирене.....CUBASE......!! обесни ми кво е тва Джолиийн?от де аджеба иде туй?!? ей тва ми е интересно!!!! и малко офтопик! - Нашата обща приятелка каза да си покажела снимки от 1-2 ри клас!!каза, че това са били снимки който са интересни !!и трябвало да се видят Цитирай
Kelly Отговорено Октомври 2, 2005 Автор Отговорено Октомври 2, 2005 Ми не знам за кой път вече обеснявам за ника си.......идва от една песен на the White Stripes - Jolene ......много хубава песен хареса ми името и така..........иначе другото ми любимо име е Angie(от Rolling Stones естествено ) А колкото до снимките от 1,2 клас - за какво да ги поствам снимки като снимки по-скоро някои като съм била на 4-5 годинки ама всъщност това не е форум за снимки от 1ви клас,а за музиканти все пак Цитирай
One_Voice Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Jolene кажи какьв пьнк слушаш ? :green: - сори за чата но не те намирам в ICQ Цитирай
Kelly Отговорено Октомври 2, 2005 Автор Отговорено Октомври 2, 2005 ми пънк-хубав пънк Sex Pistols,Green Day,Rancid,Exploited,NoFX,Sum 41,Ramones,MXPX не са лоши,Pennywise и т.н. и т.н. :guitar: Цитирай
Mecho Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 Привет и от Мечо :hello: и аз слушах много пънк...сега по-рядко. The Clash, Toy Dolls, Iggy Pop, Stranglers, Damned, Pekinska Patka ... голяма веселба Цитирай
One_Voice Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 ми пънк-хубав пънк Sex Pistols,Rancid,Exploited,NoFX,Ramones,MXPX чуи Anti Flag и Rise Against :guitar: Цитирай
Kelly Отговорено Ноември 5, 2005 Автор Отговорено Ноември 5, 2005 (Редактирано) Пак направих разни записчета,на които аз свиря и смятам ,че определено са по-добри от предишните поне малко :guitar: който иска да ги чуе ......особено Espionage е доста здраво парче :guitar: поне мен си ме кефи Stairway to heaven solo (ама не е цялото ) Espionage малко импровизацийка пратих ги и на Г-мейла Редактирано Ноември 5, 2005 от Jolene Цитирай
Morello Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 (Редактирано) дзупр я,я! вундршоооон Редактирано Ноември 5, 2005 от Morello Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 Пак направих разни записчета,на които аз свиря и смятам ,че определено са по-добри от предишните поне малко :guitar: който иска да ги чуе ......особено Espionage е доста здраво парче :guitar: поне мен си ме кефи Stairway to heaven solo (ама не е цялото ) Espionage малко импровизацийка пратих ги и на Г-мейла Цитирай
One_Voice Отговорено Ноември 25, 2005 Отговорено Ноември 25, 2005 ааа аз нещо не мога да ги видя - и как беше тоя акаунт в гуугьл Цитирай
Recommended Posts