Queroth Публикувано Септември 19, 2005 Публикувано Септември 19, 2005 Аве хора аре някой да изкара таблатура за таз песничка щото мноо ме кефи партията за акустичната китара ме интересува щото още слуха ми не е напреднал толкова да вадя ( Цитирай
maringtr Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 Има една песен Tonic - If You Could Only See... Акордите са почти същите Цитирай
Queroth Отговорено Септември 26, 2005 Автор Отговорено Септември 26, 2005 ами и нея не намирам Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Септември 26, 2005 Отговорено Септември 26, 2005 Има една песен Tonic - If You Could Only See... Акордите са почти същите То случайност! Цитирай
maringtr Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 (Редактирано) @Sturmfuhrer ХАХАХАХА @Queroth Ето линк -> http://www.mysongbook.com/tab-tab_list-id_...ature=32111.htm Само дето ония пичове я свирят с капо, пък на Аналгина нямаш нужда от капо... P.S. Са като слушам таба не е мнооого добър, обаче, ако чуеш истинската ще видиш приликата... Ако искаш ще ти я пратя P.P.S. Ето и линкове: такива линкове си разменяйте по други канали Редактирано Септември 27, 2005 от musicman Цитирай
Recommended Posts