Jump to content
Българският форум за музиканти

Продавам


Recommended Posts

Нищо не продавам! Нарочно написах така, за за да се наложи да отворите за да видите евентуално какво се продава. Та предполагам се сещате какво ми е предложението: Като продавате нещо - напишете какво продавате в заглавието и/или описанието на темата. Така като търсите картофи примерно, няма да се налага да отваряте всяка обява с текст "Продавам" и вътре да видите че колегата продава дафинов лист примерно.

Също така напишете си обявата достатъчно пълно и ясно за да няма въпроси от сорта: Къде мога да кусам бамята която продаваш? А тея картофи там самоковски ли са или китайски?

Не е сложно, а от това всички ще спечелят. Членувам в още един форум и там обяви от типа : "Продавам кола, синя с новите номера." просто се трият.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В повечето случаи обявите със заглавие просто "Продавам" са едновременно и такива с оскъдна информация за това, което се продава.

 

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=9504

 

Това е темата за шаблона на обявите. ОБАЧЕ, както се оказва, този шаблон е (изцяло) пожелателен. Разбира се, не е приложимо адекватното контролиране на съдържанието вътре в поста, но според мен заглавието и подзаглавието на темата трябва да съдържат какво се купува/продава задължително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.