Лелдорин Публикувано Септември 18, 2005 Публикувано Септември 18, 2005 хи.съжалявам че сега се представям ама сега видях този форум глупав съм нали? 1)nickname:Лелдорин 2)Възраст:15 3)Образование:мисля че карам средно 4)Вашият инструмент/и:класическа китара,по-нататък ще хвана електрическа 5)Предпочитан музикален стил:пауър метъл 6)Вашият вдъхновител:ами май нямам такъв 7)Досегашни (не)реализирани проекти:нямам 8)Странични интереси:фентъзи,тенис на маса,рпг игри(особено тези по дънджеонс анд драгонс) 9)В кратце(или с две думи за вас самите):чакам да ми порастне косата дълга.любимите ми емотикони са тези двата ---> :hello: Цитирай
Kelly Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 Здрасти! А добре дошъл!! :hello: Интересно ми е откъде идва ника ти??? Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 18, 2005 Автор Отговорено Септември 18, 2005 Здрасти!А добре дошъл!! :hello: Интересно ми е откъде идва ника ти??? мерси.ника ми идва от книгата на дейвид едингс-Белгариад.пълното име е Лелдорин Уилдантор.това е един стрелец Цитирай
Yiwigi Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 Здрасти, добре дошъл и от мен! Да срещнеш много готини хора тук, да научиш всичко което искаш да знаеш И нали знаеш: свирене, свирене, свирене.... :hello: Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 Добре дошъл и от мен ! :hello: Цитирай
MadHatter Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 велцоме приятно прекарване тук(като гледам с тия стотици постове май добре се справяш). и едно нещо,което питам всеки - отколко време свириш? Цитирай
Burton Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 Здрасти и от мен! :hello: надявам се пак да се засичаме по концерти Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 19, 2005 Автор Отговорено Септември 19, 2005 (Редактирано) Здрасти и от мен! :hello: надявам се пак да се засичаме по концерти и аз се надявам велцомеприятно прекарване тук(като гледам с тия стотици постове май добре се справяш). cool.gif и едно нещо,което питам всеки - отколко време свириш? wink.gif мерси.ами от около месец-месец и половина свиря(затова питам толкова много-неук съм).а за постовете-ами понякой път не се сдържам да напиша нещо,или пък много питам Редактирано Септември 19, 2005 от Лелдорин Цитирай
Icarus Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 Айде добре дошъл и от мене, някъв новак там като тебе :guitar: Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 19, 2005 Автор Отговорено Септември 19, 2005 мерси икарус.пожелавам ти успех джолийн искаш ли да ти дам книгите да ги прочетеш?те са 5 книги,но издателство бард ги преиздаде в 2 големи тома.за 1-2 седмици ги прочетох.има и продължение,мисля че се казваше Малореа,но не съм сигурен. :hello: Цитирай
Kelly Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 Лелдорин,благодаря ти ,но определено не ми се чете (сигурно става дума за книгите откъдето идва ника ти).Уж обичам книги и чета чат-пат,ама нещо :think: .....лятото започнах По Пътя на Керуак,ама я забравих да я чета после.....обаче мисля нея да продължа,защото беше интересна в началото и съм чувала все добри отзиви.....а и без това скоро ще трябва да чета едни книжки на английски...така че имам какво да чета,пък и ученето се чете все пак Цитирай
Katsko Отговорено Септември 23, 2005 Отговорено Септември 23, 2005 welcome, и айде да си пожелаем най-искрено да ни оправят тока в Младост,макар че се съмнявам...от 20 години си е така деба :wall: ай да се преселим в Бояна,а Цитирай
Recommended Posts