AXE Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 Дори и в ценовия клас около 1000 лева, електрониката май пак е яко пренебрегната. За щастие това доста лесно се подобрява Цитирай
Dogy9006 Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 Един приятел си е харесал китара Jackson DXMG Dinky и иска съвет за китарата (въобсхте пита дали да си я взима) Ако се чудите къв стил свири - Мтал (най-много MetallicA) Цитирай
rummy2002 Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 Един приятел си е харесал китараJackson DXMG Dinky и иска съвет за китарата (въобсхте пита дали да си я взима) Ако се чудите къв стил свири - Мтал (най-много MetallicA) зависи от цената,иначе китарата е готина,аз преди да си купя Ибанеца,исках да си взема такава Цитирай
Dogy9006 Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 (Редактирано) значи цената е 937 лв можетете ли да ми кажете и точно кой модел на EMG-HZ са адаптерите и още ако се сложат по дебели струни ще повлиае ли нещо на флойда (пита моят приятел) Редактирано Октомври 10, 2005 от Dogy9006 Цитирай
Bobolin Отговорено Октомври 10, 2005 Автор Отговорено Октомври 10, 2005 значи цената е 937 лв можетете ли да ми кажете и точно кой модел на EMG-HZ са адаптерите и още ако се сложат по дебели струни ще повлиае ли нещо на флойда (пита моят приятел) Относно адаптерите ето какво точно се казва по въпроса: "The DXMG has Jackson exclusive EMG HZ pickups made specifically for Jackson guitars with non-exposed pole pieces for a cleaner look than the normal EMG HZ pickups." Относно китарата, нямал съм щастието да свиря на такава, но ако се съди по спецификацията и обобщените коментари на хора притежавали я (www.harmony-central.com), определено е добър инструмент. Цитирай
rummy2002 Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 ами повечето китариристи които свирят с Флойд използват струни 9ки и с тях тремолото работи най добре,а също така е доста леко,ако сложиш по дебели струни ще се наложи допълнителна настройка на Флойда,а нищо чудно и на грифа,има значение и с колко пружини е тремолото......а бе аз използвам 9 и една втора струни и съм много доволен Цитирай
Dogy9006 Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 (Редактирано) Значи моят приятел (трябва да го регистрирам за да си пише той директно) пита колко са сложни настройките щото той иска да свири с 11-ки или 10-ки. По принцип повече свири ритъм партии но от време на време и сола а деветките много не го ореждат Редактирано Октомври 12, 2005 от Dogy9006 Цитирай
AXE Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 Seymour Duncan Vs. Emg :exclaim: Цитирай
Dogy9006 Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 (Редактирано) Seymour Duncan Vs. Emg :exclaim: Опа сори ама нали стана на въпрос за китари около 1000 лв И пак се извинявам Редактирано Октомври 12, 2005 от Dogy9006 Цитирай
Recommended Posts