drizzt Публикувано Септември 18, 2005 Публикувано Септември 18, 2005 Проблемът е следният: Ползвам Guitar FX box който обаче ми вади звука само на 1 колонка и другите 4 и буфера пасът трева... Някой може ли да каже от кво е така да препоръча как да го пусна на повече колони Цитирай
7thString Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 Тази програмка има опция в която да изкарва стерео или моно звук, също така има panning. Освен това провери в конзолата на миксера(говорителчето долу до часовника) да не е джаснат някой от изходите крайно наляво/надясно. П.П. не, че се заяждам, но хора- не знам откъде се е пръкнала тая смешно-трагична "мода" да се вика на subwoofer-а "буфер"... ако не беше трагично щеше да е смешно Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 защо да не му вика буфер бе? Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 Айде позамисли се защо... Цитирай
ALBIREO Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 (Редактирано) защо да не му вика буфер бе? http://www.google.com/search?hl=bg&rls=GGL...ffer&lr=lang_bg Редактирано Септември 18, 2005 от ALBIREO Цитирай
drizzt Отговорено Септември 20, 2005 Автор Отговорено Септември 20, 2005 Мерси Вече свири на пет колонки П.С. Ок буфер не е правилно градивна забележка, повечето му казват така и от там иде объркването. той не се чува като свиря ама май това е нормално :think: Цитирай
Sieger Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 Извинявам се за офтопика, но и аз да дам един съвет! Значи аз пък незнам откъде е тръгнала модата с FX Box-а? Това е една изключително посредствена програма според мен и ако я разкараш няма да сгрешиш! Има хиляди къде-къде по-хубави и сносни от нея! Ако имаш някакви въпроси давай на ПМ или разгледай темите от форума RESPECT ! ! ! Цитирай
7thString Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 drizzt Ако имаш 5+1 карта или surround процесор, басите автоматично трябва да се пращат в subwoofer-а. Виж си настройките на звуковата карта- може би има различни режими и просто трябва да я нагласиш Извинявам се за офтопика, но и аз да дам един съвет! Значи аз пък незнам откъде е тръгнала модата с FX Box-а? Това е една изключително посредствена програма според мен и ако я разкараш няма да сгрешиш! Има хиляди къде-къде по-хубави и сносни от нея! Ако имаш някакви въпроси давай на ПМ или разгледай темите от форума RESPECT ! ! ! Че е шит, шит е. Но има някаква магия в нея- имаш ли представа на какви щайги върви, че дори и в реално време? Ха подкарай някое DX или VST на 300MHz щайга с win98 Цитирай
Recommended Posts