lamer Публикувано Септември 17, 2005 Публикувано Септември 17, 2005 как го намирате тоя Ibanez GRG170DX нека наи разбираштите да кажат бива ли я тая китара общо като сичко??! :guitar: спред мен а атски добра незнам вие кажете Цитирай
lamer Отговорено Септември 17, 2005 Автор Отговорено Септември 17, 2005 и сащо добра ли е за начинаещи? Цитирай
Rimo Отговорено Септември 17, 2005 Отговорено Септември 17, 2005 Екстра е китарката аз имах подобен модел GRX170BK и бях супер доволен за начинаещи е идеална Цитирай
lamer Отговорено Септември 17, 2005 Автор Отговорено Септември 17, 2005 Екстра е китарката аз имах подобен модел GRX170BK и бях супер доволен за начинаещи е идеална мерси за мнението питам щото такава мислех да си зимам а пьк сьм начинаещ решил сьм че тва ще е и сега след тва мнение вече 100% Цитирай
Rimo Отговорено Септември 17, 2005 Отговорено Септември 17, 2005 няма да съжаляваш , китарата има едно от най-удобните тремола , много удобна като цяло :guitar: Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 от друга страна не може да се сравнява с рг моделите на ибанез, които са с по 100 лева по скъпи... иначе ако ти е първа китара става Цитирай
KrusTnik Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 Китарката е готина Аз миналата година щях да си взимам такава,ама се отказах в последния момент,за което сега естествено съжалявам Колко ти искат за тая китарка???? Цитирай
One_Voice Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 с две рьце гласувам за таз китара Цитирай
NitroBGA Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 от друга страна не може да се сравнява с рг моделите на ибанез, които са с по 100 лева по скъпи... иначе ако ти е първа китара става Леко уточнение (къде се бутам и аз) . Ако имаш толкова пари (за първа китара ) ами изчакай месец и събери, както казаха по-горе, още 100-тина лева, което е класа нагоре. Тъй като щом си решил да започваш с хубава китара, е нека е много хубава успех и приятно свирене. Цитирай
lamer Отговорено Септември 18, 2005 Автор Отговорено Септември 18, 2005 (Редактирано) от друга страна не може да се сравнява с рг моделите на ибанез, които са с по 100 лева по скъпи... иначе ако ти е първа китара става Леко уточнение (къде се бутам и аз) . Ако имаш толкова пари (за първа китара ) ами изчакай месец и събери, както казаха по-горе, още 100-тина лева, което е класа нагоре. Тъй като щом си решил да започваш с хубава китара, е нека е много хубава успех и приятно свирене. неми е проблем още 100 кинта дьжe и още повече а за тези който питат от каде и за колко ами значи аз попринцип не живея в БГ и сега замалко сьм си тук та стана ви ясно от каде не от БГ а за цената точно на тоя модел ми аз по магазините го намерих 240 euro а дьжавата в която живея е Finland Редактирано Септември 18, 2005 от lamer Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 а някой знае ли къде ги има в бг?и на каква цена? Цитирай
Rimo Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 Вземи си китара от БГ , по-евтино ще ти излезе , но незнам с тия митници как стоят нещата Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 от друга страна не може да се сравнява с рг моделите на ибанез, които са с по 100 лева по скъпи... иначе ако ти е първа китара става Леко уточнение (къде се бутам и аз) . Ако имаш толкова пари (за първа китара ) ами изчакай месец и събери, както казаха по-горе, още 100-тина лева, което е класа нагоре. Тъй като щом си решил да започваш с хубава китара, е нека е много хубава успех и приятно свирене. неми е проблем още 100 кинта дьжe и още повече а за тези който питат от каде и за колко ами значи аз попринцип не живея в БГ и сега замалко сьм си тук та стана ви ясно от каде не от БГ а за цената точно на тоя модел ми аз по магазините го намерих 240 euro а дьжавата в която живея е Finland абе зимай квото ти падне, то след 4-5 месееца ще ти омръзме, ясно е одкато не смениш 3-4 китари няма начин така че не се изсилвай Цитирай
Recommended Posts