Jump to content
Българският форум за музиканти

New Voice Feat. Среброто Мангасарян - Чичката


Recommended Posts

Здравейте всички искам да ви представя една песничка:

New Voice feat. Среброто Мангасарян - Чичката.

песента е на тема застрояване на природата и околната среда.

надявам се да ви хареса... очаквам компетентни мнениея, приемаме и критики та нали за това сме я пуснали, е и похвал се приемат : :thumbs_up:

 

http://vbox7.com/play:dbff8383

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам две критики, разбира се не с лошо.

 

1) Саунда ми седи много пластмасов. Това си е въпрос на вкус де, пък и такъв звук в момента е модерен, така че... Аз обаче бих се накефил ако не беше толкова компресиран, някой и друг жив инструмент би придал допълнителен стил на цялата работа.

 

2) Рапирането много напомня на Ъпсурт. В това няма лошо, просто мисля, че ще е по-удачно ако разработите свой собствен стил на редене на римите :yes:

 

Иначе идеята и особено текста ми харесаха доста.

Редактирано от fLiSk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря ти много за компетентното мнение =)

разбирам какво искаш да кажеш с това да си измислим сопствен стил на рапиране... ние си имаме просто този проект е по... различен така да се каже :rulez:

относно това че ни сравнявате с ъпсурт или просто оприличавате доста ми харесва защото те са много добри, да не кажа най-добри в момента :) Отново благодаря

а отосно иснструментала е изцяло жива музика лупирания беат звучи по завсем различен начин :hysterical:

Редактирано от yonislav
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не че съм срещу природата, ама... рап на екологична тема - what the fuck?!?

1 - звучи плашещо смешно. Не се обиждайте, нямам предвид вас конкретно, а идеята като цяло. Рап на тема "Рила ни е мила!" ( :) ) е доста абсурдно. Не че gangsta опитите на БГ рапърите са cool, но, както мнозина са усетили, има немалко теми, които на български просто не звучат. Лично мнение просто. Просто някои неща, изпяти на английски, звучат наистина добре, докато на нашия роден език са почти смешни. Надявам се, че мнението ми няма да се приеме антипатриотично...

2 - като цяло комбинацията ми е странна. Среброто Мангасарян е супер пич, това ни го е казвал още Бай Мангау :pray: Но да хванеш една звезда, една актуална наболяла тема и един утвърден стил на пеене/рапиране (аналогията с Ъпсурт наистина е моментална)... Не знам.

 

Последно: не твърдя, че съм запознат добре със световната и местната рап/хип-хоп сцена. Така че мнението ми спокойно може да бъде прието като на лаик :rockon:

Редактирано от J D Fortune
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В страни от темата: не знам аз слушам скандинавско реге и ми звучи екстра. Не вярвам във връзката между езика и качеството на представяне на дадена тема. Вярвам единствено, че ако не си искрен и евентуално копираш няма да звучиш убедително. А иначе на чужд език всяка тъпота е по-недолувима, понеже повечето от нас знаят най-добре родния си. И така..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не че съм срещу природата, ама... рап на екологична тема - what the fuck?!?

1 - звучи плашещо смешно. Не се обиждайте, нямам предвид вас конкретно, а идеята като цяло. Рап на тема "Рила ни е мила!" ( :thumbup: ) е доста абсурдно. Не че gangsta опитите на БГ рапърите са cool, но, както мнозина са усетили, има немалко теми, които на български просто не звучат. Лично мнение просто. Просто някои неща, изпяти на английски, звучат наистина добре, докато на нашия роден език са почти смешни. Надявам се, че мнението ми няма да се приеме антипатриотично...

2 - като цяло комбинацията ми е странна. Среброто Мангасарян е супер пич, това ни го е казвал още Бай Мангау ;) Но да хванеш една звезда, една актуална наболяла тема и един утвърден стил на пеене/рапиране (аналогията с Ъпсурт наистина е моментална)... Не знам.

 

Последно: не твърдя, че съм запознат добре със световната и местната рап/хип-хоп сцена. Така че мнението ми спокойно може да бъде прието като на лаик :)

 

 

да, всяка песен която не е на тема кинти, кучки, коли и простащина не струва... къде са тръгнали тия хора

 

нека си ограничат речника само до думи, които звучат ЯКО

 

тва че звучи прекалено много като рапирането на ъпсурт също е вярно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.