NitroBGA Публикувано Септември 17, 2005 Публикувано Септември 17, 2005 Здравейте, честит празник на софиянци и именници. Донесоха ми от Щатите гореспоменатия Guitar Polish та мога ли да си лъсна с него кухарката Орфейка. Предполагам, че няма проблеми, но мищо не ми пречи да попитам, нали . Благодаря ви. Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 17, 2005 Отговорено Септември 17, 2005 лъскай, то ще се разбере ама за кво ше я лъскаш, удари и една суха кърпа и тва е.....много се вживяваш Цитирай
One_Voice Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 дьнлопа е май само за струни или поне аз само там го ползвам Цитирай
NitroBGA Отговорено Септември 18, 2005 Автор Отговорено Септември 18, 2005 дьнлопа е май само за струни или поне аз само там го ползвам Братле не String Cleaner , a Guitar Polish И все пак какво ми пречи да си я лъсна не мога да разбера, питам за да не и разваля и без това стария цвят. Цитирай
Recommended Posts